Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ennyire ultraszuper...

Tényleg ennyire ultraszuper hely Budapest, ahogy ebben a karácsonyi vásárban nyilatkoznak a külföldiek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=xL4qo56yLgg

Én Debreceni vagyok, nagyon ritkán járok a fővárosban, nem tudom milyen az a város (külföldi mércével akár) eddig csak hajléktalanokat, ideges sofőröket, dugókat és lezüllött utakat, koszos utcákat láttam.

Szóval tényleg igaz, hogy:

* Full biztonságos

* Kedvesek az emberek és kiválóan tudnak angolul

* a kaják szuperek és jó a hangulat

* egy németnek érdemes ideköltöznie (2:40-től)

nov. 24. 15:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Talán elkerülte a figyelmedet a feltöltő: hirado.hu! Még kérdés?
nov. 24. 15:53
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, egy ilyen műsor legyártása úgy zajlik, hogy:

1. felvesznek egy rakat miniinterjút mindenféle külföldi járókelővel, és a megrendelő céljának megfelelően azokat teszik be a műsorba, amiért a kedves megrendelő fizet.

2. visznek magukkal statisztákat, akik a karácsonyi vásárt háttérnek használva azt nyilatkoznak le, amiért a tévé nekik fizet.

Ennyi.

nov. 24. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

Én éltem Budapesten, ameddig ott tanultam, de sohasem szerettem.

Jelenleg home officeból dolgozom és egy megyeszékhelyen élek, héthetente kell csak BP-re menni az irodába.

"Full biztonságos"

A "kirakatos" részei, ahol ezek a vásárok vannak, azok igen.Ahhoz képest is,hogy Németországban valamelyik abroszfejű rendszeresen a vásárba akar hajtani autóval a tömeg közé.

Ennek ellenére, vannak durva helyek Budapesten.Népszínház utca?

"* Kedvesek az emberek és kiválóan tudnak angolul"

A boltosok,eladók általában kedvesek, a vendéglátósok meg bunkók:)

Angolul viszont sokan nem tudnak, nyilván a külföldiekre nagyon nyitó karácsonyi vásárban levő eladók, tudnak.

"* egy németnek érdemes ideköltöznie (2:40-től)"

Ha digitális nomád vagy vállalkozó, akkor mindenképpen.De, beosztottként annyira nem.

nov. 24. 15:56
 4/17 A kérdező kommentje:
#2: Nem is tudtam, hogy ilyen könnyű Budapesten féltucat különböző nyelven perfektül beszélő statisztát kiválasztani...
nov. 24. 15:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
kérdező ez nem budapest hanem a belváros csak
nov. 24. 16:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az valamiért kimaradt a videóból, hogy pofátlanul drága ott minden, és még a méregdrága forralt bor is koccintós kannásborból van.
nov. 24. 16:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki idejön egy hosszúhétvégére valahonnan Európából, annak igen.

Aki idejön élni külföldiként, annak már vannak komolyabb problémái is.

Budapest turisztikailag tényező, de sok digital nomad panaszkodik -fórumokon látom, mivel én is az vagyok-, hogy gond van a lakásbérléssel, mert a főbérlő lehúzza, mindenért, átverik az adóhatóságnál, nehéz angolul beszélő orvost vagy ügyvédet találni...

nov. 24. 16:08
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, hogy ilyen könnyű Budapesten féltucat különböző nyelven perfektül beszélő statisztát kiválasztani...

Lehetnek külföldi statiszták is, nem?

nov. 24. 16:09
 9/17 Fsms ***** válasza:
100%

Megkérdeznek több embert, és aki jót mond azt bevágjak.

Egyébként 410 forintos euró mellett valóban olcsó Budapest, a belvárost bekamerázták emiatt valóban relatíve biztonságos. Persze ez igaz a többi európai nagyvárosra is.

Jó hangulat alkohol után igen jó tud lenni. A nyelvtudás, igen előbb utóbb segít valaki. A magyarok kb. 25% beszél angolul…

Szóval ilyen riportot Pozsonyban, Münchenben is lehet készíteni.

nov. 24. 16:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Már csak nekik van pénzük megjelenni az ilyen vásárokon.
nov. 24. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!