Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ennyire ultraszuper...

Tényleg ennyire ultraszuper hely Budapest, ahogy ebben a karácsonyi vásárban nyilatkoznak a külföldiek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=xL4qo56yLgg

Én Debreceni vagyok, nagyon ritkán járok a fővárosban, nem tudom milyen az a város (külföldi mércével akár) eddig csak hajléktalanokat, ideges sofőröket, dugókat és lezüllött utakat, koszos utcákat láttam.

Szóval tényleg igaz, hogy:

* Full biztonságos

* Kedvesek az emberek és kiválóan tudnak angolul

* a kaják szuperek és jó a hangulat

* egy németnek érdemes ideköltöznie (2:40-től)

nov. 24. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok város nagyszerű arra, hogy ott tölts egy vagy pár hetet. Ettől még nem lesz élhető az ott élő és dolgozó emberek számára.
nov. 24. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Mitől lenne ultraszuper hely Budapest, attól, hogy külföldi emberek, mit nyilatkoznak egy belvárosi karácsonyi vásárról...? Nem is értem az összefüggést. Én is voltam már az eszéki és a zágrábi karácsonyi vásárban, de az én, mint turista véleményem alapján, kicsit merész lenne bármiféle következtetést levonni egy egész városról.
nov. 24. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:
A sokat emlegetett nészínház utcával semmi baj nincs, ott járok kb napi szinten. Néha 1-1 drogos meg hobó óbégat de általában azok is csak egymással.
nov. 24. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom miért olyan nehéz elfogadni egyeseknek, hogy nagyvárosokat tekintve, pláne manapság Budapest a többihez képest biztonságos hely. Nem vagyok jobboldali, meg xenofób meg semmi ilyesmi, ezek tények
nov. 26. 22:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Budapest, ez így elég tág fogalom, mert Budapest 525,2 km² és 23 kerület, és ha a biztonságot nézed, elég nagy különbségek vannak. Mondjuk egy V. kerület, Parlament környéke, nem összehasonlítható egy Pesterzsébettel, ahol sötétedés után félsz az 52-es villamoson. De még kerületeken belül is nagy eltérések vannak. Mindez elmondható az összes többi európai nagyvárosról.

nov. 27. 07:38
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
A városvezetés katasztrófa, évről évre szarabb. Az idei termés, csak a gépkocsikra vonatkozóan: nem lesz ingyenes parkolás zöld rendszámmal és már hétvégén is fizetős lesz a parkolás, azonkívül a lakossági parkolás vagy megszűnik vagy minimum 10x emelik (kivéve a jobb oldali önkormányzatokat) és leszerelik a parkoló automatákat is. 🤣
nov. 27. 23:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! A város méretéhez, úthálózatához, a lakosok számához és közösségi közlekedés hálózatához képest szörnyen magas a személyautók száma a fővárosban. Évek óta ezt mondják a szakértők. Egész egyszerűen túl vagyunk a plafonon. Nincs több autónak hely.

Fenntarthatatlan ez az állapot. Mégis mit kellene csinálni? A lakosság többsége a legkisebb ellenállás törvénye szerint viselkedik. Ha nem nehezíted az autózást akkor autózni fog. Amit viszont nem bír el a város.

nov. 28. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!