Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza indulni fog a budapesti...

Tisza indulni fog a budapesti OGY-i választáson vagy azt is kihagyja?

Figyelt kérdés

Varjú Lászlót elítélte a bíróság, ezzel automatikusan elveszíti az egyéni parlamenti mandátumát, kb. februárban lesz a Budapesti 11. sz. országgyűlési egyéni választókerületben időközi választás.

A Tisza indulni fog itt vagy elengedi most ezt is? Tolna megyeit még értem, mert ott, ha egy kutya nyakörvére írnák, hogy Fidesz jelölt még azt is megszavaznák, de Budapesten könnyen nyerhető körzet lenne a Tiszának.

dec. 3. 13:22
A kérdező szavazást indított:
Nem fog indulni itt sem
Itt indulni fog
12 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Nem tök mindegy, hogy ki indul? Addig, még 21x fogják átirni a választási törvényt, buszoztatni a megvásárolt szavazókat és a letelepedési kötvényes állampolgárokat.
dec. 3. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
rettegnek, hogy kiderül, hogy alaposan hazudnak a közvéleménykutatásaikban
dec. 3. 13:24
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is furcsa volt, hogy nem indulnak időköziken, szinte semmin, stb. Ezért utánanéztem, egyenesen a honlapukon.

Azt találtam, hogy most keresték a jövő képviselőit, vezető tisztségviselőit. Két napja zárult le a pályázat és elmondásuk szerint kb. több, mint 6000 ember jelentkezett. Még csak most választják ki a képviselőiket. Gondolom, ha lesz megfelelő helyi jelölt, akkor elindítják.

dec. 3. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
1: Nem. Egy párt, amelyik nem mer elindulni, nem vehető komolyan.
dec. 3. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

4,hát, szerencse a szerencsétlenségben, hogy számomra egy diktatúra azért diktatúra, mert, ha ott alakul egy párt, aki akár indul, akár nem, az csak a diktatúrát legitimalizálja és semennyire nem tudom komolyan venni.

Ez az ország megérett a pusztulásra.

dec. 3. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

"Azt találtam, hogy most keresték a jövő képviselőit, vezető tisztségviselőit."

tehát a tiszasérültek úgy támogatják a tiszát, hogy közben még nem is léteznek ezek az emberek? :DDD

dec. 3. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
#6 Igen, a fidesz eléggé trágya lehet ha már egyetlen emberrel is elég elvitetni a szemetet. :DDD
dec. 3. 13:36
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
vagy csak a habzószájú tiszafogatlanok hordájára talán nem kéne ilyen döntést bízni
dec. 3. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mivel egy normális jelöltjük sincs kb....
dec. 3. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:
25%
A jövő tavaszi áradáson fog indulni! Lehet megint mutatványozni a lakott területek partvidékein!
dec. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!