Normális ez a Menczer gyerek amit ma leművelt?
Figyelt kérdés
dec. 3. 11:17
1/17 anonim válasza:
Elmebeteg. Én nem tudtam volna tűrtőztetni magamat és biztos kiütöttem volna. De szerencsére nem én voltam ott. :)
2/17 anonim válasza:
Az már akkor sem volt normális, amikor az anyjában volt...
3/17 anonim válasza:
Gratulálok a szánalmas vergődéséhez, ezzel össze is hozta a Tisza 2/3-ot.😄
5/17 anonim válasza:
Egy politikai igazgató közterületen rikácsol?
Ilyen erőszakos féreg egy politikai igazgató a fidesznél?
Ez a "normalitás" a fidesznél?
Szánalmasak.
6/17 anonim válasza:
Nem normális, viszont mégis hozott hasznot a viselkedése.
1. Kiderült, hogy milyen agresszív emberekből áll a Fidesz (ha ez nem így lenne, akkor Menczert a mai események miatt elküldenék). Mondjuk eddig is világos lehetett, hogy a Fidesz agresszív, csak eddig passzív-agresszív stílusban nyomták, de most kimutatták a foguk fehérjét, hogy egy felelős ember csinálta ezt.
2. Rajtam kívül ki tudja hány ember dönthetett úgy, hogy ha elmegy szavazni, akkor a TISZA-ra szavaz.
Szóval az ellenzéki oldal nevében mondhatom:
Köszönjük Tamáska! Jól megcsináltad. Gondolom, a fönököd büszke rád. 😉
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Magyar Péter jelenleg semmilyen pozíciót nem tölt be Magyarország kormányában, Menczer Tamás ellenben igen, és mint olyan, nem viselkedhet így. Bármelyik részeg, "miva' miva' szétütlek kicsi rigó" szövegű kocsmatöltelékkel felcserélhető. Ilyenek alkotják ma Magyarország kormányát. De ne legyünk álszentek, egyes esetekben az ellenzéki válaszok is kemények, de még egyszer, más az ellenzék és más, amikor az ország kormányának tagjai ilyenek. Menczer azzal takarózik, hogy az ellenzék züllesztette ilyen szinte a közbeszédet de nem, mert a fidesz kezdte el ezt a stílust, még amikor ellenzékben volt.
10/17 anonim válasza:
Menczer a Tisza beépített emberre, minden megnyilvánulsával szavazót veszít a Fidesz a Tisza javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!