Milyen hangfelvételek vannak most Magyar Péterről?
Alapvetően rá fogok szavazni. Nem azért mert annyira el vagyok ájulva tőle hanem azért mert a Fidesz állandóan vele foglalkozik. Ergo innen lehet tudni hogy neki van valós esélye eltakarítani őket.
Ettől függetlenül azért érdekelnek a hangfelvételek is. De mivel semmi olyan nem volt eddig róla (a telefon Dunába dobáson kívül) ami arra engedne következtetni hogy bűncselekményt követett volna el a köz kárára csak a volt párjai fizetett vergődését láttam meg azt hogy elvileg le büdösszájúzta a nyuggereket, ezért ideje nem követtem és nincs erőm kikeresni. De ha valaki naprakész ezekből akkor ilyen vázlatos felsorolással le tudná írni hogy ezeken kívül most mi van terítéken róla?
(a gyermekotthonos szerepléseiről tudok az nem érdekel a titokban róla készített felvételek érdekelnek)
"Aki olyan alattomos sunyi dög, hogy kezdeményez egy bizalmas beszélgetést azért, hogy titokban felvegye, és felhasználja a másik ellen, annak én eleve nem hinnék el semmit. Meg sem hallgatnám. Ezért nem érdekel Magyar sem, mert ő kezdte ezt az undorító hangfelvételes játékot. Erősen emlékeztet a 3/3-as ügynökökre, besúgókra."
Tehát menjen tovább a mutyi és a lopás mert azzal van a bajod hogy azok a kompromitáló felvételek amiken az igazságügyi miniszter arról beszél hogy Rogánék belenyúlnak az iratokba és bűncselekményeket követnek el annak kitudódása esetén kellemetlen helyzetbe hozza a volt feleségét? Tehát egy milliókat érintő problémára és súlyos jogállami deficitről van szó de azon vekengsz hogy erkölcsileg kifogásolható módon lett felvéve? Amikor a Gyurcsányról készült felvétel akkor miért nem volt probléma hogy felvették?
Azt még hagyjuk is hogy látszólag a Fideszt abszolút nem érdekli a titokban felvétel készítés erkölcsi aggája mert pontosan ugyan ezzel támadnak és próbálnak lejáratni tehát saját magukat köpik vele szembe DE rendben, mondjuk hogy ők csak azért csinálják mert a Peti elkezdte tételezzük fel hogy amúgy nekik aztán ez eszükbe sem jutott volna (ami egy baromság mert ezeknek semmilyen elveik nincsenek) és csakis azért csinálják mert "visszanyal a fagyi" Viszont akkor könyörgöm legalabb üssön, legalabb legyen egyenértékű azzal amit MP vett fel akkor talán többen ábrándulnának ki belőle...
Tedd már mellé a két dolgot!
1: A karhatalom visszaél a jog intézményével és úgy manipulálnak mindent a gengszeterek ahogy nekik tetszik.
2: Meleg van izzadok és büdösek az emberek. Agyhalott az EP képviselőm megmondtam hogy ne nyilatkozzon.
Nem érzed a két eset társadalomra gyakorolt súlyának eltérését? Tényleg nem esik le? Hogy hülyének vagy nézve? Tehát MP szar férj és kiabált veszekedett a volt párjával Orbán valószínűleg soha nem csinált ilyet (kac kac) tehát akkor maradjanak ők, igaz hogy szétesik az ország de maradhljanak csak pszicho peti maradjon otthon 😁
Még annyit:
Tehát ha kedvesen rabolnak ki és lehetetlenítenek és közben istenfélő úriember benyomását kelti az illető akkor nincs itt semmi látnivaló ezt kérjuk tovább. A lényeg hogy szépen beszéljen és hitesse el velünk hogy ő csak jót akar és meg akar védeni minket?
Az a baj, hogy a legtöbben csak az orrukig látnak, és úgy vannak vele, hogy mindegy, csak ne Orbán legyen hatalmon.
Kérdezem: rosszabb nem lehet, csak jobb? Biztosak vagytok benne?
Felmutatott már valamit Magyar Péter? Pont egy agresszív, nárcisztikus emberben kellene bízni? Nem hiszem….
Akárki más jut hatalomra, higgyétek már el magyar emberek, nem attól fogtok többet keresni. Ráadásul lássatok már túl a magyar politikán is! Azt akarjátok, hogy az USA vagy Ukrajna seggét nyaljuk?
Nem azt mondom, hogy Orbán itthon mindent jól csinál, de a külpolitikája szerintem nagyon is jó!
Magyar Péter nemcsak tőletek is mindent ellopna, hanem Európán belül Mo-gal is jól kib.szna.
Jó lenne, ha nem lenne annyi naiv és megvezethető ember.
Attól, hogy Magyar Péter igérget, és fűt fát mond, el kell hinni neki? Ráadásul Mo-on belül és !kívül! is Orbánt ocsmányolja, tényleg ilyen ember kell?
Nyissátok ki a szemeteket!
"Felmutatott már valamit Magyar Péter? Pont egy agresszív, nárcisztikus emberben kellene bízni? Nem hiszem…."
Mondj példát! Ami egyértelműen bizonyítja. Ha pedig megvan akkor a Merczel Tamás és Bayer Zsolt relációjában hasonlítsuk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!