Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Láttam pár kormánypárti...

Láttam pár kormánypárti oldalon, hogy kitettek magyar péterről egy hangfelvételt, hogy azt mondja, hogy büdösek az emberek meg nem tudom még mit és akárhányszor hallgatom meg max hangerőn ezt a videót, sehogy sem hallom ugy hogy ezt mp-mondaná, (?)

Figyelt kérdés
de a kommentek 98%a szerint ez valódi. az a 2% meg én vagyok ennyire sötét, vagy a 98%nál lesz a gond?
tegnap 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
A kutyát nem érdekli. Fideszesek úgy is szidják, többiekre meg kontraproduktívan hat.
tegnap 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

KB ennyire hitelesek a Magyar Pétert lejárató hangfelvételek is mint ez amiben orbán beszél.

https://www.youtube.com/watch?v=jIzptEF0SxI

tegnap 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
19%

Erre gondolsz?

[link]

Feliratozva is van ha tényleg süket lennél. :)

tegnap 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
21%
Te vagy ennyire sötét. Amúgy egy lehallgatott felvételnél kevésbé tiszta a hang, mint egy profi stúdióban.
tegnap 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Aut mondta a videón hogy nagyon leizzadt, át kéne öltöznie, de büdösek az emberekert 40 fok van
tegnap 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!