Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon a kormánypárti...

Magyarországon a kormánypárti szavazók Trump-nak szurkolnak, az ellenzékiek viszont Harris-nak?

Figyelt kérdés
nov. 4. 23:49
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
A birkáknak csüngőhasú ukászait követni kell, aki nem elvakult egyik oldalon sem az saját érzései szerint "vágyakozik".
nov. 5. 00:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is Trump-nak szurkolok, bár én független vagyok a magyar politikában.
nov. 5. 00:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor idáig egy-egy.
nov. 5. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel Orbán imádja Trumpot ezért a fideszesek egyértelműen neki szurkolnak.

Én rühellem a fideszt meg Trumpot is, de Kamala sem túl szimpi, végül is mi magyarok csak nézzük a mozit.

nov. 5. 00:10
 5/9 Telelő Teve ***** válasza:
100%

Én mémpártiként Trumpnak szurkolok. Trump meg Obama jó anyag volt a mémgyárosoknak, virágzott a vizuális kultúra, csomó viccet lehetett belőlük gyártani és nem bánták.

Biden alatt viszont szinte kiszáradtak a mémeskutak, sehol egy jó animgif, pikáns tweet vagy humoros arckifejezés. Pedig hát annyi botlása meg nyelvbotlása van a csávónak, de inkább sajnálod, mint hogy nevess rajta mikor leesik az emelvényről vagy nem talál le a színpadról sajtótájékoztató után. A Dark Brandon volt az egyetlen Biden mém, de az nekünk európaiaknak nem annyira releváns.

Harris meg annyira cringe, hogy elfog tőle a szekunder szégyen. Bernie Sanders méltóbb mémipari kihívója lenne Trumpnak.

nov. 5. 00:20
 6/9 A kérdező kommentje:

A mémgyárosok tulajdonképpen gúnyolódnak azon, akiből mémet csinálnak?

Tehát, amikor Trump-ból és Obama-ból mémeket csináltak, akkor kigúnyolták őket, vagy hogyan kell ezt érteni?

nov. 5. 00:26
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
A woke ideológia miatt szurkolok Trump-nak, remélem, hogy az ő elnöksége alatt mérséklődnek a woke-ista baromságok.
nov. 5. 00:29
 8/9 Telelő Teve ***** válasza:

#6: Néha igen, néha nem. Élethelyzeteket örökítenek meg amik meglepőek - Trumpnál meg Obamánál is jó volt rámutatni, hogy a világ leghatalmasabb embere is bakizhat vagy gondolhat hülyeségeket. A lényeg, hogy a mém alanyaga elég karizmatikus egyéniség legyen ahhoz, hogy rá lehessen illeszteni valamilyen témára. Álljon bele keményen abba amit képvisel, úgy lesz hiteles a mém.

Al Gore 2000-es kampánya pl. medvedisznóemberként él tovább mai napig a South Park epizódokban (a klímaváltozás metaforája), Trump suttyó karakteréből meg egész évad lett (mondjuk szerintem az nem olyan jó évad, de ez lényegtelen).

nov. 5. 00:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok (nem is voltam) sose fideszes, de nem szurkolok Kamala-nak. Alapvetően nem értek egyet az ideológiájával. Trump se jobb persze. Szégyen, hogy a republikánus pártban egy ilyen ember tényező lehet.

Nem vagyok amerikai, de egy mérsékeltebb gondolkodású szavazónak ez szavazás szempontjából tényleg a "redvás szendvics" vs. "gennyes tus" esete.

nov. 5. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!