Magyarországon a kormánypárti szavazók Trump-nak szurkolnak, az ellenzékiek viszont Harris-nak?
Mivel Orbán imádja Trumpot ezért a fideszesek egyértelműen neki szurkolnak.
Én rühellem a fideszt meg Trumpot is, de Kamala sem túl szimpi, végül is mi magyarok csak nézzük a mozit.
Én mémpártiként Trumpnak szurkolok. Trump meg Obama jó anyag volt a mémgyárosoknak, virágzott a vizuális kultúra, csomó viccet lehetett belőlük gyártani és nem bánták.
Biden alatt viszont szinte kiszáradtak a mémeskutak, sehol egy jó animgif, pikáns tweet vagy humoros arckifejezés. Pedig hát annyi botlása meg nyelvbotlása van a csávónak, de inkább sajnálod, mint hogy nevess rajta mikor leesik az emelvényről vagy nem talál le a színpadról sajtótájékoztató után. A Dark Brandon volt az egyetlen Biden mém, de az nekünk európaiaknak nem annyira releváns.
Harris meg annyira cringe, hogy elfog tőle a szekunder szégyen. Bernie Sanders méltóbb mémipari kihívója lenne Trumpnak.
A mémgyárosok tulajdonképpen gúnyolódnak azon, akiből mémet csinálnak?
Tehát, amikor Trump-ból és Obama-ból mémeket csináltak, akkor kigúnyolták őket, vagy hogyan kell ezt érteni?
#6: Néha igen, néha nem. Élethelyzeteket örökítenek meg amik meglepőek - Trumpnál meg Obamánál is jó volt rámutatni, hogy a világ leghatalmasabb embere is bakizhat vagy gondolhat hülyeségeket. A lényeg, hogy a mém alanyaga elég karizmatikus egyéniség legyen ahhoz, hogy rá lehessen illeszteni valamilyen témára. Álljon bele keményen abba amit képvisel, úgy lesz hiteles a mém.
Al Gore 2000-es kampánya pl. medvedisznóemberként él tovább mai napig a South Park epizódokban (a klímaváltozás metaforája), Trump suttyó karakteréből meg egész évad lett (mondjuk szerintem az nem olyan jó évad, de ez lényegtelen).
Nem vagyok (nem is voltam) sose fideszes, de nem szurkolok Kamala-nak. Alapvetően nem értek egyet az ideológiájával. Trump se jobb persze. Szégyen, hogy a republikánus pártban egy ilyen ember tényező lehet.
Nem vagyok amerikai, de egy mérsékeltebb gondolkodású szavazónak ez szavazás szempontjából tényleg a "redvás szendvics" vs. "gennyes tus" esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!