Hol tudom meghallgatni a legújabb kiszivárgott hangfelvételeket Magyar Péterről?
Figyelt kérdés
Minden portál erről cikkezik és leírják benne, hogy mit mondott, de egyik sem közli magát a felvételt. Miért nem hozzák nyilvánosságra?nov. 14. 10:58
3/10 A kérdező kommentje:
köszi
nov. 14. 11:02
4/10 anonim válasza:
Ezek a Tiszások nem ébrednek fel, tényleg???
Egy ócska, alpári stílusú köcsög az orruknál vezeti őket....
És a fideszesek a szekta???
Ajjaj.
5/10 anonim válasza:
Miért a fideszesek nem szektások? Bevesznek mindenféle abszúrd hülyeség, semmilyen botrány nem zavarja őket, bárki bármivel akarja felnyitni a szemüket, annyi rá a válaszuk, hogy "ellenzéki propaganda", és 14 éven keresztül megelégedtek annyival, hogy: Gyurcsány.
És még lehetne sorolni... Szóval ki ne találjuk, hogy a fideszesk nem szektások!
6/10 anonim válasza:
5#' a Tiszásokhoz képest abszolút nem!
7/10 anonim válasza:
Szekta ide vagy oda, ha csak egy is igaz a kiszivárogtatott felvételek közül, akkor Petikének meszeltek.
Nem húzta sokáig, pedig igazán kiváló ügynök volt!
8/10 anonim válasza:
"Egy ócska, alpári stílusú köcs.g"
Látom fideszeseknél is működik az önreflexió. 😂
9/10 anonim válasza:
8# nem, de annak tartom, engedd már meg nekem 👍
10/10 anonim válasza:
#9 Én meg engedem, de nem is én vetem a másik szemére az alpáriságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!