Ha egy norális kormány kerűlne hatalomra hány év alatt lehetne rendbe hozni az országot?
10#
Persze én is azt mondom, hogy lehetne a rosszat jobban is csinálni. Fogyasszunk többet, jobb szolgáltatások stb. Egyébként meg van ennek az előtörténete is, hogyan lett a legvidámabb barakkból sereghajtó. Orbán ugyanabból az alomból jött, ugyanúgy neoliberális globalista, csak másképp. Volt neki egy nyerőszelvénye, meg nagyon ügyesen vájkál a magyar néplélek bugyraiban, így mindig átmegy az elviselhetőségi teszten. Én viszont azt mondom, hogy maga a politika rossz, attól függetlenül hogy Szlovákiában, vagy Dél Koreában nagyobb a jólét. Ez a vonat a szakadékba vezet. Mi ez a piramis rendszer, kik ezek az önjelölt jelöltek? Ez egy természetellenes rendszer. Legalulról kéne szerveződni, nem pedig JóskaPista jelölteti magát Budapestről, én meg ikszelek egyet Fehérgyarmaton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!