Elképzelhető, hogy 2026ig lesz Magyar Péter és Orbán Viktor közti vita?
ma 00:41
Szerinted ha ennyire a lejtőn vannak akkor miért úgy húzogatták a budapesti választási körzetekben a határokat, hogyha megismétlődne a 22-es nagy nyerésük akkor még onnan is legyen +2-3 egyéni képviselőjük?
Ha ennyire lejtőn vannak akkor nekik a vidéken kéne valahogy stabilizálni a helyzetüket, nem Budapestről álmodozni ami akkor se volt számukra nyerhető, amikor 1 millióval több szavazatot kaptak, mint az ellenzék.
Értem, hogy olvasod a sok ellenzéki véleményvezért és azt hiszed minden megváltozott, de a valóság meg az, hogy 2006 óta kb. semmi se változott és szerintem most se nagyon fog ami a szavazatok eloszlását tekinti. (ellenzéki oldalon lehet váltás, de még ebben se vagyok biztos, mert másfél év sok idő és addig sok minden kiderülhet messiás úrról)
Ez nagyon így van! Az elégedetlenkedő embertömeg a lényeg. Ha tegyük fel kicsinálják MP-t a nép csak még elégedetlenebb lesz, és jön helyette akkor más. A nép fog kormányt váltani, és nem egy ember vagy párt, ezt kéne megérteni a sok marha fideszesnek. Jobban kellett volna kormányozni, akkor nem lenne most.
"A nép fog kormányt váltani, és nem egy ember vagy párt, "
ez megtörtént 2010ben
minden más jelöltet külföldiek raktak a nyakunkra
ugyan miért lenne jobb a következő ügynök?
Orbán nem fog kiállni. 2026-ban sem.
Làsd az itt hozzàszóló birkàkat, pont ugyanaz lesz a kifogás mint Márki-Zay esetében. Azelõtt meg Gyurcsányék esetében. Tehát 12 éve:
„Ezzel vitázzon Orbán? EZZEL?! Ugyan már“
Hahahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!