Elképzelhető hogy Magyar Péter hangfelvételeinek hatására megismétlődnek a 2006-os események csak most a Fidesz ellen fognak irányúlni?
“ en meg azt tudom elkepzelni,hogy a fidesz visszavag es kb alaptalan vadak miatt bortonbe csukatja Petert”
Én úgy tudtam, hogy Juci mondja ki rajta a dolgokat.
2:
Ez még mindig több, mint az, ami miatt 2006-ban felgyújtották a TV-székházat.
Itt egy kormánytag - ha igaz - arról fog beszélni, hogy a szervezet, amiben részt vesz, egy maffia, és hogy kormánytagok befolyásolnak nyomozásokat.
4, ezért kellett teljesen szétb*****i a társadalmunk erkölcsét...
Hány Gyurcsány Ferenc bukott volna már meg az előző 14 év gátlástalan hazugságai, lopásai után?
0 erkölcsünk maradt és most azt várja a megmaradt ellenzékiség egy része, hogy lesz valami, ami megingatja ezt a rendszert? Lónemiszervet, diktatúrában ilyen nem szokás.
... lehet, csak MOST Magyar Pétert lincselik meg 🤣🤣
Fogadott már nagggyon komoly testőrt is a nárcisztikus hisztikéző óvodás maga mellé 🤔
Jaj könyörgöm hagyuk már ezt. Szerinted azt a biohulladék réteget akik miatt orbánék már negyedjére zsákolták be csont nélkül a választásokat, meg fogja hatni ez? Szerinted azokat akik eddig végigtapsolták amit ez a maffia leművelt 14 év alatt az országban, meg fogja hatni ha "kiderül" hogy a fidesz nyomozásokat manipulál vagy hamisít meg?
Erőszak meg forradalom sem lesz, mert az erőszakos primitív csürhe orbánék mellet áll ki és ezután is melletük fog.
Jó lenne történne valami...
Megérdemelne Orbán egy újabb 2006-ot!
🤬🤬🤬
O1G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!