Elképzelhető hogy Magyar Péter hangfelvételeinek hatására megismétlődnek a 2006-os események csak most a Fidesz ellen fognak irányúlni?
Figyelt kérdés
márc. 26. 00:51
11/109 anonim válasza:
Nem, mert nincs semmiféle hangfelvétele.
12/109 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok Magyar Péter, de én MINDENFÉLE hangfelvétellel is rendelkezem. A mai világban MINDENFÉLE hangfelvétel készitésére egy 8 éves gyerek is képes.
13/109 anonim válasza:
Kint van a felvétel és valóban bizonyít mindent, amit Magyar Péter állított.
14/109 anonim válasza:
Semmi újdonság nincs benne. A végrehajtó maffiát és annak a kormánnyal való kapcsolatait a Mi Hazánk már rég leleplezte. Persze az borítékolható volt, hogy a gyurcsányisták szerint akkor is bizonyít mindent a hangfelvétel, ha csak a tegnap esti svédtornáról társalognak rajta :D
15/109 anonim válasza:
Igen majd a hazai nőverők érdekvédelmi szervezete felvonul péter oldalán :DD
16/109 anonim válasza:
#14 A mi hazánk...ami történetesen a mocskos fidesz kamu ellenzéki pártja.:D
17/109 anonim válasza:
Semmi nem történik mert ülünk a fotelba és várjuk a csodát hogy majd lesz valami.
18/109 anonim válasza:
#16 Igen, nyilván azért hozták nyilvánosságra a végrehajtó maffia kapcsolatait a kormánnyal 🤡
19/109 anonim válasza:
#18 A Mi Hazánknak 2 szerepe van. Elvisz szavazókat az ellenzéktől és a szélsőséget szimbolizálja, vagyis a jelenlétükben a Fidesz kevésbé tűnik szélsőségesnek. Amint a Mi Hazánk olyat tenne, ami az állampártnak nem tetszene, azonnal szétszednék őket.
Ez volt a Jobbik sorsa is. Ők is kamupárt voltak, csak aztán túlnőttek magukon, amire az volt a reakció, hogy a médiában Vona Gábort leb*zizták, ezzel tönkretéve az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!