Elképzelhető hogy Magyar Péter hangfelvételeinek hatására megismétlődnek a 2006-os események csak most a Fidesz ellen fognak irányúlni?
52:
Most mondd meg!!
Képzeld el, hogy milyen lehet az a másik, akivel szemben még ez az ember is egy erkölcsi óriás! 😁
Az a helyzet, hogy mindenki, aki most itt a VJ-MP kapcsolatán vitatkozik, már meg van vezetve, már bekapta a terelőcsalit! Tök mindegy ugyanis, hogy mennyire erőszakos MP, vagy mennyire jó anya, vagy éppen jó igazságügy miniszter volt a Judit! Az igazi kérdés az (kellene legyen), hogy bele lett-e valóban nyúlva az iratokba, és ha igen, akkor miért és ki nyúlt bele? Illetve, ha mindezek mögött tényleg a Fidesz "rejtőzik", akkor lehet itt karaktert gyilkolni, de a szégyenfolt (bűncselekmény?) már nem tehető azzal sem semmissé, hogy a botrány kirobbantója erőszakos, pedofil, vagy éppen ő is lopott, vagy akár gyilkolt! Természetesen a családi dráma, vagy az egyéni perverziójuk sem normális, de (szerintem) nem egy szinten kéne kezelni ezeket a dolgokat az ország státuszát és jövőjét meghatározó kérdésekkel! Mi köze van annak, hogy ezek ketten akár szado-mazo játékokat játszanak otthon egymással ahhoz, hogy egy országos botrányt kirobbantó bírósági eljárás során lehetséges, hogy visszaélések voltak, vagy éppen bizonyítékokat hamisítottak, állami szinten!?
HAHÓÓ! ERRE KELL FIGYELNI! Ne hagyjátok eltéríteni a figyelmeteket a fő problémáról!
Ertem hogy amit a Magyar Péter csinált elítelendő. Az egy dolog.
De a másik, hogy a Fidesz egyik oszlopos tagja, egy igazságügyi miniszter szájából hangzik el hogy maffiaállam.
Ez utóbbinak is azért csak kell, hogy legyen jelentősege, még ha MP egy narcisztikus nőgyűlölő... És a felvételt becstelenül készítette.
Vagy ez estben, hogy a Fidesz maffiakormányt működtet már nem is érdekes?
Szerintem ha ez igaz, sokkal nagyobb probléma az országnak, mint hogy dupllanulla vagy görény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!