Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kocsis Máté: Brüsszel folyamat...

Kocsis Máté: Brüsszel folyamatosan azt kéri, hogy töröljük el a 13.havi nyugdíjat, ez igaz?

Figyelt kérdés
[link]
ma 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Persze, a birka nép beis veszi
ma 15:53
 2/7 Mad Max2 ***** válasza:
81%
Amugy az megvan hogy pl a brüsszeli nyugdijasok 1 havi nyugdija annyi mint nálunk a kriplik 1 év alatt kapnak nyugdíj cimszóval?
ma 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Kormányunk nyugdíjreformot ígért az EU-nak. Az EU, semmiféle 13-ik elvételt nem kért.
ma 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Kedves nyugdíjas kérdező! Jövőre azaz 2025-ben a nép kedvért. Eltöröljük a nyugdíjakat. És helyette csak alamizsnákat osztogatunk. Nehogy a nyugdíjasok rajtunk élősködjenek!
ma 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéri, sose kérte, hogy legyen eltörölve. Ki az a marha aki ezt elhiszi? De amúgy eltörölhetné simán, de akkor emelje meg a nyugdíjat bőségesen és akkor még jobb is lesz, mint a 13. havi.
ma 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös! Gyúrcsány Ferike egyszer már eltörölte! Mad jött Orbán Viktor és vissza hozta a 13. havi nyugdíjakt. És ha rajtam múlik akkor a nyugdíj eltörlését is megszavazza az EU. Sőt az EU tagállamaiban tilos lesz nyugdíjakat osztogatni.
ma 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nyitottam meg a linket és semmilyen kapcsolódó cikket nem olvastam erről a témáről, ennek ellenére kijelentem, hogy ez biztos nem így van.
ma 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!