A Tisza 11%-al vezet, a magyarok hazaszeretete miért csökken ennyire drasztikusan?
Bátyám is azt mondta, hogy milyen jó lesz, ha Magyar Péter nyer, mert majd mindenben az EU-ra hallgat. Hát ekkora ostobaságot és naivságot már régen hallottam... Az EU minket ellenségnek tartott, ellenségnek tart, és mindig is ellenségnek fog tartani. Semmi jót nem fog velünk tenni, mint ahogyan azt a rendszerváltás utáni rablógazdaságában láthattuk. Mindent eladtak, kiszolgáltattak minket teljes mértékben a nyugat jóindulatának, amivel csak az a baj, hogy azzal nem rendelkezik. Én tudom, hogy Orbán korrupt, de van különbség lopás és lopás között. Nem mindegy, hogy valaki úgy szerez 1 millió forintot, hogy kilopja a rezet a vasúti sorompókból, okozva ezzel 2 milliárdos kárt, vagy pedig lenyúlni a 2 milliós eu-s támogatásból egyet. Ez már egyszer megtörtént, hogy a számotokra oly nemes nyugatra rábíztunk magunkat, és tönkretettek minket. A felvásárolt cégeket, vállalatokat bedöntötték, hogy utána az ő termékeiket vegyük meg jó drágán. Ők csak piacot látnak bennünk, nekik mindegy, hogy éhen halunk-e. Nem emlékeztek, hogy a Tesco-ban mennyire olcsón adtak rengeteg mindent, csakhogy a konkurenciát tönkretehessék, és utána méreg drágán adjanak mindent? Ez jól mutatja kollektíva a nyugat erkölcsi színvonalát, ők mindig is abból gazdagodtak meg, hogy másokat lenyúltak, kiszipolyoztak, csak a módszereik változtak meg. Ha hagyja magát az ember, akkor abban biztosak lehettek, hogy a legutolsó bőrt is lehúzzák.
Most egy ilyen alak, mint Magyar Péter, gondoljátok, hogy bármiben is ellent mer majd mondani a nyugatnak, aminek köszönhet mindent, vagy hogy egyszer is az ország érdeke fog prioritást élvezni?
38.: Tudod ezt a szintet simán el lehetett volna érni úgyis, hogyha az emberek összefognak. Nem arra kellett volna törekedni, hogy nekem jó legyen, csak én, csak én, tapossunk le mindenkit, hanem létrehozni egy jobb rendszert. Az ellenzékiek is ahelyett hogy itt mocskolódnak, gyűlölködnek, miért nem léptek fel a korrupció ellen pl.? Akkor bezzeg feltudnának lépni, ha a pride-ot betiltanák, vagy akkor is milyen balhét csaptak, amikor a gyöngyöspatai romákat szegregálták. Szegényeknek sérültek a jogaik, fizessünk kártérítést, na az ittenieknek is csak az a lényeg, hogy romáknak jó legyen, az meg hogy a magyar gyerekekkel mi lesz ilyen környezetben, azt magasról letojják, nekik hol van a kártérítés, hogy olyan elemekkel tették tele az osztályukat, akiknek speciális iskolákban lenne a helyük?
Petiről meg annyit, hogy láttam egy videóját, amiben az ápolóknak megígérte, hogyha ő kerül hatalomra, nem lesz ilyen szégyenteljes fizetésük. Na itt már láttam, hogy mekkora patkány, ugyanis olyat ígért, amiről ő is tudta, hogy teljesíthetetlen.
"Kirobbant egy forradalmat?"
Van más megoldás?
Kiskutyaként a nyugathoz szaladni, belerúgni az országba mindenhol, megpróbálni kiárusítani az jobb? Az nektek a szimpatikus megoldás?
44.: Hogy tudsz kimászni a gödörből, ha folyton visszarugdosnak, bekenik olajjal?
Elkezdesz bármilyen vállalkozást, gondol a kormány egyet, és jól megszopat a KATA-val, vagy csak simán rájössz, hogy nincs esélyed sem a jobb lehetőségekre, mert a NER mindenre rátette a kezét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!