Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza 11%-al vezet, a...

A Tisza 11%-al vezet, a magyarok hazaszeretete miért csökken ennyire drasztikusan?

Figyelt kérdés

Bátyám is azt mondta, hogy milyen jó lesz, ha Magyar Péter nyer, mert majd mindenben az EU-ra hallgat. Hát ekkora ostobaságot és naivságot már régen hallottam... Az EU minket ellenségnek tartott, ellenségnek tart, és mindig is ellenségnek fog tartani. Semmi jót nem fog velünk tenni, mint ahogyan azt a rendszerváltás utáni rablógazdaságában láthattuk. Mindent eladtak, kiszolgáltattak minket teljes mértékben a nyugat jóindulatának, amivel csak az a baj, hogy azzal nem rendelkezik. Én tudom, hogy Orbán korrupt, de van különbség lopás és lopás között. Nem mindegy, hogy valaki úgy szerez 1 millió forintot, hogy kilopja a rezet a vasúti sorompókból, okozva ezzel 2 milliárdos kárt, vagy pedig lenyúlni a 2 milliós eu-s támogatásból egyet. Ez már egyszer megtörtént, hogy a számotokra oly nemes nyugatra rábíztunk magunkat, és tönkretettek minket. A felvásárolt cégeket, vállalatokat bedöntötték, hogy utána az ő termékeiket vegyük meg jó drágán. Ők csak piacot látnak bennünk, nekik mindegy, hogy éhen halunk-e. Nem emlékeztek, hogy a Tesco-ban mennyire olcsón adtak rengeteg mindent, csakhogy a konkurenciát tönkretehessék, és utána méreg drágán adjanak mindent? Ez jól mutatja kollektíva a nyugat erkölcsi színvonalát, ők mindig is abból gazdagodtak meg, hogy másokat lenyúltak, kiszipolyoztak, csak a módszereik változtak meg. Ha hagyja magát az ember, akkor abban biztosak lehettek, hogy a legutolsó bőrt is lehúzzák.

Most egy ilyen alak, mint Magyar Péter, gondoljátok, hogy bármiben is ellent mer majd mondani a nyugatnak, aminek köszönhet mindent, vagy hogy egyszer is az ország érdeke fog prioritást élvezni?

tegnapelőtt 12:09
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, maradjunk annyiban, hogy te szavazz csak a fideszre a hazaszeretet jegyében, de ne sírj majd, ha a szükséged lesz egy sürgős orvosi beavatkozásra, de csak 2 év múlvára kapsz időpontot.
tegnapelőtt 12:34
 12/49 A kérdező kommentje:
11.: Utoljára a Jobbikra szavaztam '18-ban. Miért szavaznék a Fideszre? Ők lassan, a hülyeségükkel teszik tönkre az országot, a balosok pedig céltudatosan tennék, szándékosan. De ha meggyőzöl, miért kéne a Tisza-ra szavaznom, egy volt fideszes árulóra, hát akkor megteszem.
tegnapelőtt 12:39
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

"Az EU minket ellenségnek tartott, ellenségnek tart"

Az EU a Fideszt tartotta/tartja ellenségnek. A hazaszeretet pedig nem egyenlő a Fidesz-hűséggel.

tegnapelőtt 12:43
 14/49 A kérdező kommentje:
13.: Akkor baszki miért a magyar embereket bünteti, és nem a NER-es tolvajokat?
tegnapelőtt 12:50
 15/49 anonim ***** válasza:

#12, nem foglak győzködni, mert nem érdekel, hogy kire szavazol, csak akkor te is tartsd ezt tiszteletben, és ne fikázz azért, amiért nem úgy látom a dolgokat, mint te, pláne ne magyarázz bele olyan dolgokat, hogy "nem szeretem a hazámat".

Egyébként meg ez a "volt fideszes" duma már régen lejárt lemez. Egy börtönviselt ember is térhet jó útra és lehet hasznos tagja a társadalomnak, ugyanez igaz MP-re is.

tegnapelőtt 12:53
 16/49 anonim ***** válasza:

" ...van különbség lopás és lopás között. Nem mindegy, hogy valaki úgy szerez 1 millió forintot, hogy kilopja a rezet a vasúti sorompókból..." Igen nem mindegy, mert ez még magyarázható a szegénységgel.A NER lopás viszont csak a kapzsisággal és a hatalommegtartással.

"Az EU minket ellenségnek tartott, ellenségnek tart" hát nem. Felvett minket a tagállamaik közé. Vétó jogot adtak, mait szerintem már bánnak. Szerintem a Nyugat inkább kirakna minket ha tehetne mindenhonnan. Hiszen mint piac nagyon csekély jelentőséggel bírunk.

tegnapelőtt 12:58
 17/49 A kérdező kommentje:

15.: Térhet jó útra, ideig-óráig! A drogosok is élhetnek tiszta életet, csak kitudja mikor esnek megint vissza?

Tudod az a helyzet, hogy aki egyszer átlép egy határ, az a saját határát végérvényesen megszünteti, többé már nem lesz benne egy olyan erős dolog, ami visszatartaná. Akiben van egy határ, és átakarja lépni, annak nagy erőfeszítéseket kell tennie, hogy megtegye, de ha egyszer már átlépte, akkor azért kell ugyanakkora erőfeszítéseket tennie, hogy ne tegye meg újra.

tegnapelőtt 12:59
 18/49 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy az EU ellenségnek tart minket. Orbánt tartja ellenségnek.
tegnapelőtt 13:00
 19/49 anonim ***** válasza:
Örömmel hallom. Akkor, ha nem 11%-al, de biztosan veszed. 11%-ot egy közvéleménykutató sem tud tévedni (csak szándékosan). Szóval ez jó hír.
tegnapelőtt 13:11
 20/49 anonim ***** válasza:

Én azt nem gondolom, hogy többet lopnának. Egyébként a Fidesz is túl van a korai tőkefelhalmozása korszakán. Én az égadta világon semmilyen dolgot nem látok megfogalmazni a jövőre nézve. Értem, hogy O1G, de ne haragudjatok, hülye nem vagyok, csak arra, hogy "hidd el jobb lesz" nem adom oda a lakáskulcsot. Mondjuk ha van egy kis emberismereted, akkor azt is látni kell, hogy ez még mindig egy egyszemélyes párt, a pesti közgyűlésben a tiszások hozzá sem mernek szólni a Magyar engedélye nélkül, és a személyiségéből már most sugárzó problémák miatt kizártnak tartom, hogy el tudna vezetni egy országot. Annyi van csak, hogy az egyébként nagyon régóta létező Orbánnal nem szimpatizáló jelentős tömeget nagyon ügyesen tudta mozgósítani a leváltás reményét árulva nekik.

ÉS? Annál nagyobb ostobaságot még nem hallottam, mint hogy nem kell azzal foglalkozni, csak váltsuk le Orbánt, aztán majd meglátjuk. Vabankra váltja a f*szom. Nem élek rosszul, de csak a ti kedvetekért én nem fogok fejest ugrani a teljes bizonytalanba. És tudod, miért mondják azt, hogy ne foglalkozzunk azzal mi lesz, azok, akik egyébként gyűlölik Petikét de most beálltak mögé? Mert ha a szavazói elmondanák ki hogy képzeli az ország jövőjét, már most 100-an ezerfelé szakadnának. És akkor oda a kormányváltás. Ott sunnyognak az árnyékban, hogy miképp tudnának visszasompolyogni a hatalomba. Te meg majd nézel, hogy azt ígérted Peti, hogy megnöveled a fizetésem, mégsem nőtt semennyit. Ez van a nagy sunyítás mögött.

tegnapelőtt 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!