Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza 11%-al vezet, a...

A Tisza 11%-al vezet, a magyarok hazaszeretete miért csökken ennyire drasztikusan?

Figyelt kérdés

Bátyám is azt mondta, hogy milyen jó lesz, ha Magyar Péter nyer, mert majd mindenben az EU-ra hallgat. Hát ekkora ostobaságot és naivságot már régen hallottam... Az EU minket ellenségnek tartott, ellenségnek tart, és mindig is ellenségnek fog tartani. Semmi jót nem fog velünk tenni, mint ahogyan azt a rendszerváltás utáni rablógazdaságában láthattuk. Mindent eladtak, kiszolgáltattak minket teljes mértékben a nyugat jóindulatának, amivel csak az a baj, hogy azzal nem rendelkezik. Én tudom, hogy Orbán korrupt, de van különbség lopás és lopás között. Nem mindegy, hogy valaki úgy szerez 1 millió forintot, hogy kilopja a rezet a vasúti sorompókból, okozva ezzel 2 milliárdos kárt, vagy pedig lenyúlni a 2 milliós eu-s támogatásból egyet. Ez már egyszer megtörtént, hogy a számotokra oly nemes nyugatra rábíztunk magunkat, és tönkretettek minket. A felvásárolt cégeket, vállalatokat bedöntötték, hogy utána az ő termékeiket vegyük meg jó drágán. Ők csak piacot látnak bennünk, nekik mindegy, hogy éhen halunk-e. Nem emlékeztek, hogy a Tesco-ban mennyire olcsón adtak rengeteg mindent, csakhogy a konkurenciát tönkretehessék, és utána méreg drágán adjanak mindent? Ez jól mutatja kollektíva a nyugat erkölcsi színvonalát, ők mindig is abból gazdagodtak meg, hogy másokat lenyúltak, kiszipolyoztak, csak a módszereik változtak meg. Ha hagyja magát az ember, akkor abban biztosak lehettek, hogy a legutolsó bőrt is lehúzzák.

Most egy ilyen alak, mint Magyar Péter, gondoljátok, hogy bármiben is ellent mer majd mondani a nyugatnak, aminek köszönhet mindent, vagy hogy egyszer is az ország érdeke fog prioritást élvezni?

nov. 29. 12:09
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
71%
Fogadjunk, kedves kérdező, hogy csak kötekedni jöttél ide.
nov. 29. 15:03
 32/49 A kérdező kommentje:

31.: Ti pedig csak azért jöttetek, hogy érdemi válaszokat adjatok, csak úgy ontjátok magatokból a konstruktív, érvekkel alátámasztott válaszaitokat, ugye?

Előbb magatokba kéne nézni...

nov. 29. 15:06
 33/49 anonim ***** válasza:
71%
Bingó... :D Köszi!
nov. 29. 15:08
 34/49 Fsms ***** válasza:
Átmosott agyú fideszes. Mit vársz tőle?
nov. 29. 15:37
 35/49 anonim ***** válasza:

"Én például nagyon kellemesen élek"

És az az életszinvonal meg is marad, hanem Mészárosnak vagy a befutó fiúja vagy Tóni alatt dolgozol a kormányzatba. :) Magadnak köszönheted a munkát és nem a kormánynak, de lehetne jobb is az életed a mostanininál, például a kevesebb ÁFÁval, a normálisabb családi támogatással, a normálisabb EÜ-vel. Lehet neked van pénzed, ha kell egy gyors műtét magán úton, de az ország 80% nem tudnak fizietni zsebből milliós műtéti költséget. Tetszik érteni? És egy új kormánnyal lehet neked sem kell magándokihoz járnod, mert az állami is teljesen fogyasztható lesz.

nov. 29. 16:29
 36/49 anonim ***** válasza:
Ennyi hülyét. Mekkora sírás lesz itt megint 26-ban...
nov. 29. 16:36
 37/49 anonim ***** válasza:
#36 Én nem hiszem hogy a választás vagy a sírás lesz itt a legnagyobb gond. Ha a reálbér továbbra se nő, akkor van vége. A sírás helyett mindenki vándorolni fog innen akinek nincs erre ideje, ergo jólétre nem fog várni senki, hanem ott alakítja ki ahol tudja.
nov. 29. 16:49
 38/49 anonim ***** válasza:
Hát ezt mondom én is. Mindenki a maga szerencsélyének pogácsa. Nem Orbán, Gyurcsány vagy Magyar fogja az életeteket megoldani. Ha úgy, hát akkor elmentek. De egyrészt baromira alulbecsűlitek azok számát akik még így is jól élnek. Ne kelljen már nekem is kardomba dőlnöm mert ti képtelenek vagytok a megélhetésetekről gondoskodni. Igen nagy volt az infláció, de külföldön is az volt. Persze nálunk nagyobb, és ebben nyakig van a Fidesz 22 eleji adóvisszaadása, ezt mindenki tudja. De azok közül senki nem mondta, hogy kösz nem kell, inkább maradjon az alacsonyabb infláció, mert te is tudtad, hogy ez infláció növelő lesz. Én nem tudom nálatok hogy volt, de a feleségem fizetése 2021-ben netto 340 ezer volt, 2023 elején már netto 570 ezer. Nem oszt nem szoroz mert nem abból élünk, de simán jócskán lefedi az inflációt. Miért gondoljátok, hogy mindenki szop mint a torkosborz és csakis Magyarországon? Ennek az önbecsapásnak megint súlyos frusztráció lesz a vége
nov. 29. 20:12
 39/49 anonim ***** válasza:
#38 Jah, én nem erre próbáltam reflektálni, az egyéni megélhetés lényegtelen, az ország többségének nincs lehetősége a jólétre, ellentétben más országokkal, a reálbérek értéke a legrosszabb Magyarországon. Az ország sorsa illetve infláció is sokban függ a kormányzástól, gazdasági döntésektől, covid előtti termelékenység fejlesztéséről az utóbbi 10-20 évben.
nov. 29. 20:23
 40/49 anonim ***** válasza:
Sokan meg úgy élték végig a 2012-2023 közötti időszakot, mint az anyagi gyarapodás addig nem latott évtizedét. Méltóztassék már egy kicsit reálisabb képet látni a merő demagógián kívül
nov. 29. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!