Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza 11%-al vezet, a...

A Tisza 11%-al vezet, a magyarok hazaszeretete miért csökken ennyire drasztikusan?

Figyelt kérdés

Bátyám is azt mondta, hogy milyen jó lesz, ha Magyar Péter nyer, mert majd mindenben az EU-ra hallgat. Hát ekkora ostobaságot és naivságot már régen hallottam... Az EU minket ellenségnek tartott, ellenségnek tart, és mindig is ellenségnek fog tartani. Semmi jót nem fog velünk tenni, mint ahogyan azt a rendszerváltás utáni rablógazdaságában láthattuk. Mindent eladtak, kiszolgáltattak minket teljes mértékben a nyugat jóindulatának, amivel csak az a baj, hogy azzal nem rendelkezik. Én tudom, hogy Orbán korrupt, de van különbség lopás és lopás között. Nem mindegy, hogy valaki úgy szerez 1 millió forintot, hogy kilopja a rezet a vasúti sorompókból, okozva ezzel 2 milliárdos kárt, vagy pedig lenyúlni a 2 milliós eu-s támogatásból egyet. Ez már egyszer megtörtént, hogy a számotokra oly nemes nyugatra rábíztunk magunkat, és tönkretettek minket. A felvásárolt cégeket, vállalatokat bedöntötték, hogy utána az ő termékeiket vegyük meg jó drágán. Ők csak piacot látnak bennünk, nekik mindegy, hogy éhen halunk-e. Nem emlékeztek, hogy a Tesco-ban mennyire olcsón adtak rengeteg mindent, csakhogy a konkurenciát tönkretehessék, és utána méreg drágán adjanak mindent? Ez jól mutatja kollektíva a nyugat erkölcsi színvonalát, ők mindig is abból gazdagodtak meg, hogy másokat lenyúltak, kiszipolyoztak, csak a módszereik változtak meg. Ha hagyja magát az ember, akkor abban biztosak lehettek, hogy a legutolsó bőrt is lehúzzák.

Most egy ilyen alak, mint Magyar Péter, gondoljátok, hogy bármiben is ellent mer majd mondani a nyugatnak, aminek köszönhet mindent, vagy hogy egyszer is az ország érdeke fog prioritást élvezni?

ma 12:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
71%
Fogadjunk, kedves kérdező, hogy csak kötekedni jöttél ide.
ma 15:03
 32/37 A kérdező kommentje:

31.: Ti pedig csak azért jöttetek, hogy érdemi válaszokat adjatok, csak úgy ontjátok magatokból a konstruktív, érvekkel alátámasztott válaszaitokat, ugye?

Előbb magatokba kéne nézni...

ma 15:06
 33/37 anonim ***** válasza:
70%
Bingó... :D Köszi!
ma 15:08
 34/37 Fsms ***** válasza:
Átmosott agyú fideszes. Mit vársz tőle?
ma 15:37
 35/37 anonim ***** válasza:

"Én például nagyon kellemesen élek"

És az az életszinvonal meg is marad, hanem Mészárosnak vagy a befutó fiúja vagy Tóni alatt dolgozol a kormányzatba. :) Magadnak köszönheted a munkát és nem a kormánynak, de lehetne jobb is az életed a mostanininál, például a kevesebb ÁFÁval, a normálisabb családi támogatással, a normálisabb EÜ-vel. Lehet neked van pénzed, ha kell egy gyors műtét magán úton, de az ország 80% nem tudnak fizietni zsebből milliós műtéti költséget. Tetszik érteni? És egy új kormánnyal lehet neked sem kell magándokihoz járnod, mert az állami is teljesen fogyasztható lesz.

ma 16:29
 36/37 anonim ***** válasza:
Ennyi hülyét. Mekkora sírás lesz itt megint 26-ban...
ma 16:36
 37/37 anonim ***** válasza:
#36 Én nem hiszem hogy a választás vagy a sírás lesz itt a legnagyobb gond. Ha a reálbér továbbra se nő, akkor van vége. A sírás helyett mindenki vándorolni fog innen akinek nincs erre ideje, ergo jólétre nem fog várni senki, hanem ott alakítja ki ahol tudja.
ma 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!