Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki idegesítőbb? Kövér László,...

Ki idegesítőbb? Kövér László, Bohár Dániel, vagy Bayer Zsolt? És miért? Szavazás

Figyelt kérdés

Mind a három nagyon idegesítő, de nem tudom eldönteni, hogy melyik a három közül jobban.

Van egy véleményem amúgy, de majd később. Nem akarom befolyásolni a szavazatokat :D

nov. 28. 18:00
A kérdező szavazást indított:
Kövér László a legidegesítőbb
Bohár Dániel a legidegesítőbb
Bayer Zsolt a legidegesítőbb
22 szavazat
 1/6 SzocdemOliver ***** válasza:
73%
Kövér elvtárs nem idegesítő, csak röhejes, mert próbálja elfojtani a valódi énjét és úgy viselkedni, mintha ő óriási antikommunista lenne és megsértődne, amikor elvtársként szólítják a parlamentben, de a szíve mélyén jól esik neki ez a megszólítás és ha tehetné felélesztené a kommunizmust.
nov. 28. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg éppen Kövér idegesítő. Bayer és Bohár csak random megmondóemberek, mint bármelyik másik influenszer. A megjegyzéseiket ki lehet kerülni, és senki sem hiszi hogy komolyan gondolják amit mondanak, ők csak a fideszes propaganda szócsövei. De Kövér egy befolyásos ember, ott van az országgyűlésben, ezáltal kikerülhetetlen. Ő nem egy propagandista a sok közül, hanem komoly szerepe van az ország vezetésében, és az elvont gondolataival, meggyőződéseivel, szakmaiatlanságával látványosan árt a demokráciának. Ezáltal engem sokkal jobban idegesít, mint a másik kettő.
nov. 28. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
A Mocskosszájú Zsóti, mert úgy "beszél?" az ordenáré szövegén kívül, mint akinek szorulása van.
nov. 28. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Kövér, mert mindenkit csak büntetgetni tud azért mert megmondják az igazat, több millió forintokra büntet egy ficsurozásért. A palinak konkrétan Sztálin beütése van ha megjátssza csak. Akkor is Vityát nagyon tudja védeni.
nov. 28. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

Kövér egy komcsi farok.

Bayeren néha lehet röhögni.

De Bohár pfff egy ideje már csak lejáratja magát.

Lassaként a Fidesz is kiköpi magából.

nov. 28. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Az én véleményemet egyébként a 2-es tükrözi. Tökéletesen leírta, hogy miért idegesítőbb Kövér.

Az egyik leginkább bicskanyitogató megszólalása az, amikor azt mondja, hogy egy kocsmában már lekevernének ezért egy pofont.

Nos, ha ő bemerészkedne egy kocsmába, ahol vannak a fidesz politikája miatt utcára került emberek, valószínűleg véres bajusszal távozna.

tegnap 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!