Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a Toroczkai...

Mi a véleményed a Toroczkai László szervezésében létrejött Hungexpóról?

Figyelt kérdés

nov. 18. 10:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Ha valóban lenne nagy üzlet, akkor a cégek megtalálták volna már a lehetőségeket. Nem TLaci fedezi fel a spanyolviaszt.
nov. 18. 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Innen is látszik hogy ki a valódi ellenzék! Ezidő alatt magyar petike elsírta magát hogy "A C.I.A. GYÁRTOTTA RÓJAM A HANGFEJVÉTEJT!!! EZ ÓJBÁN ÖSSZEESZKÜVÉSZ!! O1G! MÉJSZÁJOS!" Kedves honfitársak! Fel kellene ébredni
nov. 18. 11:31
 3/11 A kérdező kommentje:

Légyszi írjatok véleményt,ne csak sz@rrá pontozzátok,aki válaszol

Köszi.

nov. 18. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
#3 én #2 vagyok, ennyit tudnak! Csak lepontoznak mert érvelni nem tudnak az agymosottak! A legtöbb amit kitudnak facsarni az az hogy" szatelit párt! Nácik! Konteósok!" Aztán 1 bizonyítékot nem tudnak felmutatni 🤣
nov. 18. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Mondjuk ez tényleg sajnálatos, hogy az MH hívek nem írnak semmi érvet, csak lepontoznak. Ez csordamentalitás.
nov. 18. 11:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez nem pontos.A 2-es pozitívan nyilatkozott erről,őt miért pontozták volna le az MH-sok?
nov. 18. 11:55
 7/11 anonim ***** válasza:
46%

Mivel egy MH-s bigott Torczkai-hívőt könnyebb agyonütni (agyhelyen) mint meggyőzni, ezért mindenki leszarja az egész témát, mert nincs érdemi súlya!

Miért vitatkozzak egy baromságról egy Torockai nyalókával?

Nincs időm a hülyeségekre!

nov. 18. 13:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Pont így gondolkodnak a szektások.(Tisza,Fidesz,Dk.

)

nov. 18. 13:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8: a probléma, hogy az MH hívek sem érveltek itt semmivel, nem vitatkoztak, nem próbálták indokolni, hogy érdemben mit csinált Toro, amit más még nem, csak ment a lepontozás

Nyilván ennek az az oka, hogy ők sincsenek képben az üzleti részével, de automatikusan védeni kell Toroczkait, mint egy szektában.

nov. 19. 06:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem egy kérdésnél találkoztam azzal,hogy tételesen fel lett sorolva,mi mindent csinált Toro.Én csak egy dolgot furcsálltam vele kapcsolatban,egy dolog nagyon nem tetszett.Egy videóban egy rendezvényen felszólalt egy hölgy,nagyon odavolt érte,javaslatot tett,Toro meg tök flegmán,lekezelően bánt vele
nov. 19. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!