Szerintetek a Mi Hazánk koalicióra lép a ФИДЕСЗel?
Figyelt kérdés
Nagyon úgy tűnik a ФИДЕСЗnek nem lesz meg a 100 képviselő, ha igy marad a helyzet Toroczkai Magyarral vagy Орбанal lép koalicióra szerintetek?nov. 11. 09:26
3/13 anonim válasza:
Я думаю, что в 2026 году у Fidesz будет простое большинство, но если нет, то возможна коалиция Fidesz - "Наша страна".
4/13 anonim válasza:
Bizony. Én már olvastam, egy fiss decemberi közvéleménykutatást amiben már 20%-al vezet a Tisza. És most készítik elő a januárit amiben már 30% lesz!
5/13 anonim válasza:
A mihasznák a fidesz kis, radikális frakciója.
6/13 anonim válasza:
Nem jól írtad, a "C" önmagában megfelel az "sz" hangnak, nem kell még a "3" a végére. Én még tanultam oroszt általánosban :)
7/13 anonim válasza:
"Én még tanultam oroszt általánosban :)"
Mindenki tanult.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm elvtárs a pontosítást. Egy ideig kerülöm a magas épületeket és ablakokat mostantól.
nov. 11. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!