Mi ez a nagy meleg ellenesség a baloldal részéről Szájerrel kapcsolatban?
Alapvető tévedésben vagy. Politikai irányzatok nem a szexualitásra épülnek. Attól, hogy egy személy bal-, vagy jobboldali (nem is csupán ez a 2 létezik) semmiben sem határozza meg hogyan vélekedik pl a melegekről.
Az meg politikai ideológiától független, hogy az emberek nem szeretik a álszent képmutatókat.
Megjegyzem Jézus is ostorral űzte el a templomból a farizeusokat.
22
és attól még te homofób vagy
Kérdező, Bese atya esete megvan?
Ott sem az volt a baj, hogy meleg, hanem hogy KATOLIKUS PAPKÉNT élt egyáltalán szexuális életet, ami tiltva van nekik, ezen felül melegként a melegüldöző fidesz szekerét tolta.
Akkor is botrány lett volna belőle, ha heteró orgián vesz részt, de a melegorgia AZ Ő SZABÁLYAIK SZERINT sokkal nagyobb bűn.
#23, rendben, akkor kezdjük az elején;
Szerinted mit jelent az, hogy homofób?
24.
Engem mem nem érdekelnek az ő szályaik, Engem az érdekel hogy minden elveiteket fölrúgtátok föladtátok és homokosoztok itt
25.
Ugyanazt amit szerinted!
#26, az biztos nem, ugyanis te lehomofóboztál engem, én viszont nem tartom magam annak. Ezért lenne jó tudni, hogy szerinted pontosan mi is az.
Azért az is egy érdekes dolog, hogy az téged nem zavar, hogy -képmutató módon- azokat a szabályokat sem akarják betartani, amiket másokra rákényszerítenek, de azzal bajod van, ha valakinek baja van a kémutató életmóddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!