Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy meleg ellenesség...

Mi ez a nagy meleg ellenesség a baloldal részéről Szájerrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
ma 09:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Alapvető tévedésben vagy. Politikai irányzatok nem a szexualitásra épülnek. Attól, hogy egy személy bal-, vagy jobboldali (nem is csupán ez a 2 létezik) semmiben sem határozza meg hogyan vélekedik pl a melegekről.

Az meg politikai ideológiától független, hogy az emberek nem szeretik a álszent képmutatókat.

Megjegyzem Jézus is ostorral űzte el a templomból a farizeusokat.

ma 12:06
 22/30 anonim ***** válasza:
36%
#20, de saját döntése alapján hergelt a melegek ellen...
ma 12:06
 23/30 A kérdező kommentje:

22

és attól még te homofób vagy

ma 12:08
 24/30 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, Bese atya esete megvan?

Ott sem az volt a baj, hogy meleg, hanem hogy KATOLIKUS PAPKÉNT élt egyáltalán szexuális életet, ami tiltva van nekik, ezen felül melegként a melegüldöző fidesz szekerét tolta.

Akkor is botrány lett volna belőle, ha heteró orgián vesz részt, de a melegorgia AZ Ő SZABÁLYAIK SZERINT sokkal nagyobb bűn.

ma 12:08
 25/30 anonim ***** válasza:

#23, rendben, akkor kezdjük az elején;

Szerinted mit jelent az, hogy homofób?

ma 12:09
 26/30 A kérdező kommentje:

24.

Engem mem nem érdekelnek az ő szályaik, Engem az érdekel hogy minden elveiteket fölrúgtátok föladtátok és homokosoztok itt

25.

Ugyanazt amit szerinted!

ma 12:27
 27/30 anonim ***** válasza:
63%

#26, az biztos nem, ugyanis te lehomofóboztál engem, én viszont nem tartom magam annak. Ezért lenne jó tudni, hogy szerinted pontosan mi is az.

Azért az is egy érdekes dolog, hogy az téged nem zavar, hogy -képmutató módon- azokat a szabályokat sem akarják betartani, amiket másokra rákényszerítenek, de azzal bajod van, ha valakinek baja van a kémutató életmóddal.

ma 13:01
 28/30 A kérdező kommentje:
Keveritek a fogalmakat is
ma 13:14
 29/30 anonim ***** válasza:
#28, amennyiben?
ma 13:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit csináltok. Még Orbán is elengedte a kezét azonnal, annyira vállalhatatlan volt a sztori, erre meg beleálltok, erőltetitek, magyarázzátok a magyarázhatatlant. Minek? Szétb*sszátok a keresztény-konzervatív oldalt ezzel a cinkkeléssel, ha legalább menteni nem tudjátok, k*ssolni kéne ezerrel erről.
ma 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!