Mi ez a nagy meleg ellenesség a baloldal részéről Szájerrel kapcsolatban?
Biszexuálisként, nem vagyok homofób. Biszexuálisként messzemenőleg támogatom, hogy a nem heteroszexuális emberek ne legyenek megkülönböztetés áldozatai a heteroszexuális emberekhez képest.
Biszexuálisként én a Szájer József politikai közösségét ellenzem és nem Szájer József vélt vagy valós szexualitását.
Jaja, csak ezen az oldalon Szájer botránya alatt a baloldaliak bu*i*tak a legtöbbet!
persze itt mindenki tagadja de 2020-ban az egész oldal b*zi*ott itt!
Képmutatás
Kikérem magamnak! Mégegyszer! Biszexuális férfiként, én nem a melegségét támadtam, hanem azt, hogy kétszinű emberként, bort ivott és vizet prédikált és messzemenőleg ártott, a saját közösségének, ami részint az én közösségem is.
Béke, szeretet.
Mi csak a melegeket féltjük Szájertől.
Én azt nem értem hogy ekkora fideszes meleg-ellenes politika után Szájernek még van gusztusa visszamenni a Fideszhez?
Hol van itt a fideszesekre jellemző erkölcsi megingathatatlanság? :DDD
Ezt úghy hívják a pszichológiában, hogy projekció: egy bennem lévő tulajdonságot rávetítek valaki másra, és benne veszem észre, és aztán kezdem el szidni azt a tulajdonságát, ami valójában saját magamban rejtőzik valahol mélyen, elnyomva, mert a tudatom nem hajlandó a sajátomról tudomást venni, mert az annyira fájdalmas felismerés lenne…
A baloldalban homofóbiát látni a projekció tankönyvi példája lehetne.
És amikor erre valaki ironikusan rámutat, még ők sértődnek meg, annyira nem látnak rá arra, hogy voltaképpen saját magukra haragszanak.
az a baj hogy a bal oldal igazából ugyanolyan homofób, mint a jobb oldal !
csak az a kérdés hogy melyik oldalon vannak a melegek mert ha jobb oldalon vannak a melegek akkor mehez a homofóbia teli gázzal!
Előbb lemelegezték a baloldalt Fidesz közeliek, most meg homofóbozod, mindig amilyen érdek mentén kérdezel?
Mi lenne ha végóráiban egyszer végre igazat mondana az állampárt és nem bújtatott melegeiket védendő akarják lemelegezni a baloldalt meg a libsiket a hatalmuk megtartása végett?
18.
Nem nem azért homofóbozom mert ez az érdekem hanem azért mert homofób .
akkor is homofób hogyha nem homofóbozom.
19.
"két dolog össze kapcsolva és ez komoly kétszínűség. Ez kb olyan, kijelentem, minden rendes ember kerékpárral közlekedik, majd én meg beülök a mercibe és elhajtok."
hát azért nagyon nem ugyanaz ugyanis szájer nem saját döntés alapján lett meleg hanem genetikailag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!