Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy meleg ellenesség...

Mi ez a nagy meleg ellenesség a baloldal részéről Szájerrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
ma 09:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

Biszexuálisként, nem vagyok homofób. Biszexuálisként messzemenőleg támogatom, hogy a nem heteroszexuális emberek ne legyenek megkülönböztetés áldozatai a heteroszexuális emberekhez képest.

Biszexuálisként én a Szájer József politikai közösségét ellenzem és nem Szájer József vélt vagy valós szexualitását.

ma 09:41
 12/29 A kérdező kommentje:

Jaja, csak ezen az oldalon Szájer botránya alatt a baloldaliak bu*i*tak a legtöbbet!

persze itt mindenki tagadja de 2020-ban az egész oldal b*zi*ott itt!

Képmutatás

ma 09:53
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

Kikérem magamnak! Mégegyszer! Biszexuális férfiként, én nem a melegségét támadtam, hanem azt, hogy kétszinű emberként, bort ivott és vizet prédikált és messzemenőleg ártott, a saját közösségének, ami részint az én közösségem is.

Béke, szeretet.

ma 09:55
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Mi csak a melegeket féltjük Szájertől.

Én azt nem értem hogy ekkora fideszes meleg-ellenes politika után Szájernek még van gusztusa visszamenni a Fideszhez?

Hol van itt a fideszesekre jellemző erkölcsi megingathatatlanság? :DDD

ma 10:11
 15/29 anonim ***** válasza:
72%
Kedves kérdező, remélem, azzal azért tisztában vagy, hogy nem egy radab ember kommentel csak ide, hanem több?!
ma 10:23
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

Ezt úghy hívják a pszichológiában, hogy projekció: egy bennem lévő tulajdonságot rávetítek valaki másra, és benne veszem észre, és aztán kezdem el szidni azt a tulajdonságát, ami valójában saját magamban rejtőzik valahol mélyen, elnyomva, mert a tudatom nem hajlandó a sajátomról tudomást venni, mert az annyira fájdalmas felismerés lenne…

A baloldalban homofóbiát látni a projekció tankönyvi példája lehetne.

És amikor erre valaki ironikusan rámutat, még ők sértődnek meg, annyira nem látnak rá arra, hogy voltaképpen saját magukra haragszanak.

ma 10:52
 17/29 A kérdező kommentje:

az a baj hogy a bal oldal igazából ugyanolyan homofób, mint a jobb oldal !

csak az a kérdés hogy melyik oldalon vannak a melegek mert ha jobb oldalon vannak a melegek akkor mehez a homofóbia teli gázzal!

ma 11:10
 18/29 anonim ***** válasza:
87%

Előbb lemelegezték a baloldalt Fidesz közeliek, most meg homofóbozod, mindig amilyen érdek mentén kérdezel?

Mi lenne ha végóráiban egyszer végre igazat mondana az állampárt és nem bújtatott melegeiket védendő akarják lemelegezni a baloldalt meg a libsiket a hatalmuk megtartása végett?

ma 11:46
 19/29 anonim ***** válasza:
A kutyát nem érdekelte hogy meleg. Azért emlegették, mert ő írta az alaptörvényt, a mi komolyan melegellenes. Itt van a két dolog össze kapcsolva és ez komoly kétszínűség. Ez kb olyan, kijelentem, minden rendes ember kerékpárral közlekedik, majd én meg beülök a mercibe és elhajtok.
ma 11:57
 20/29 A kérdező kommentje:

18.

Nem nem azért homofóbozom mert ez az érdekem hanem azért mert homofób .

akkor is homofób hogyha nem homofóbozom.

19.

"két dolog össze kapcsolva és ez komoly kétszínűség. Ez kb olyan, kijelentem, minden rendes ember kerékpárral közlekedik, majd én meg beülök a mercibe és elhajtok."

hát azért nagyon nem ugyanaz ugyanis szájer nem saját döntés alapján lett meleg hanem genetikailag!

ma 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!