Ezek közül melyik kormányzást támogatnád a legjobban?
több mint 1 milliót keresek de természetesen teszek érte, nem várom a sültgalambot mint ti, hanem elköltözünk régen
mi az eurós verziót választottuk ahol nem erény a lopás
"Az első az amit a Fidesz csinál"
Mármint hogy ne legyen sok pénze az embernek, de a közbiztonság jobb, mint a legtöbb nyugati országban, mert nincs sok migráncs? Ember, te jártál már mondjuk este 8-9 után Pesten? Az utóbbi időben teljesen elszoktam ettől, már színházba is csak autóval merek menni, mert most már nem csak cigókkal van tele a belváros, hanem óbégató, bandába verődött arabokkal. Nem hiányzik, hogy egyszer egy ilyen banda megerőszakoljon. Egyáltalán nem jobb Pesten a közbiztonság, mint Nuygat-Európában...
Kihagytad, hogy aranyban, euróban, dollárban, és kriptovalutában van a pénzed, több ingatlanod van, és zsebből kifizetsz 100-120 milliót. Ezt még szokás odaírni az ilyen "1 millió felett keresek" típusú kommentekhez.
persze hogy euróban van, hisz leírtam
magic
de hát csak ez a baj hogy nem tudtok írni, olvasni, számolni
lehet nem bűnözők vagytok, csak szimplán ostobák
kérdező: naná hogy elmegyünk
mindenki elmegy aki értelmes, nem is fogom ezt fizetni
"Tehát úgy látom az emberek a kis plusz pénzért cserébe inkább támogatnák a rossz közbiztonságot ami Franciaországban is van."
Mert itt aztán tényleg olyan nagy közbiztonság van, hogy az autót nem kell bezárni az utcán, mint Svájcban. Azt meg hozzá se teszem, hogy szándékos gyilkosságokért kapnak nevetséges büntetést a köztörvényes bűnözők:
Még folytathatnám...
Ezek közül egyik se, inkább úgy fogalmaznék, hogy becsületes és jóindulatú emberekre lenne szükség, vezetőket talán még fontosabb lenne egyenes és konstruktív előéletet felmutatni képes, emberséges alapállású, jól képzett, meg merem kockáztatni: tehetséges emberek közül. Olyanokat, akikre egész jól illeszkedne a "nemes" szó, az elkoptatása és a múltbeli tapasztalatok adta negatív kicsengések nélkül, a szó "nemes" értelmében ugye.
Tisztában vagyok vele, hogy idealista vagyok, de neked, igen, neked meg azzal kéne tisztában lenned, lehetőleg állandóan, hogy ezek nem olyan meredek vagy megvalósíthatatlan dolgok ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!