Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek közül melyik kormányzást...

Ezek közül melyik kormányzást támogatnád a legjobban?

Figyelt kérdés
Az első az amit a Fidesz csinál, azon kívűl azt is hozzá kell tenni, hogy én nem vagyok annyira pénz orientált, átlagos munkahelyel úgyis csak éppen megélni lehet. Ami már átlag feletti lenne az havi bruttó 800K - 1 millió forint. De elèg kevés a jó munkahely, nincs is elég munkahely az országba, a kis településeket nem fejlesztik, a tömegközlekedést se, meg semmit szinte ez a bajom velük.

ma 14:04
A kérdező szavazást indított:
Ne túl sok a pénze legyen az embereknek, de legalább a közbiztonság is jobb valamivel mint a legtöbb nyugati országban mert nincs sok migráns
Legyen min Szlovák szintű gazdaság, lassan fejlesszék a vasutat, munkahelyeket, de táncoljuk ahogy a globalisták tapsolnak, és hagy jöjjön sok migráns
Csak csökkenjen minimálisan a különbség a szegény-gazdagok között, engedjünk be át néha pár tízezer migránst, de legyenek jó munkahelyek,fejlesztések
Mindenhonnan lépjünk ki teljesen, ezzel még szegényebbé, fejletlenebbé téve az országot, de a közbiztonság legyen teljesen jó, fasiszta állam legyünk
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

több mint 1 milliót keresek de természetesen teszek érte, nem várom a sültgalambot mint ti, hanem elköltözünk régen

mi az eurós verziót választottuk ahol nem erény a lopás

ma 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

"Az első az amit a Fidesz csinál"

Mármint hogy ne legyen sok pénze az embernek, de a közbiztonság jobb, mint a legtöbb nyugati országban, mert nincs sok migráncs? Ember, te jártál már mondjuk este 8-9 után Pesten? Az utóbbi időben teljesen elszoktam ettől, már színházba is csak autóval merek menni, mert most már nem csak cigókkal van tele a belváros, hanem óbégató, bandába verődött arabokkal. Nem hiányzik, hogy egyszer egy ilyen banda megerőszakoljon. Egyáltalán nem jobb Pesten a közbiztonság, mint Nuygat-Európában...

ma 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Pesten keveset, de Miskolcon már voltam párszor akkor egyszer ért komolyabb atrocitás szórakozóhelyen volt ez is. De eltudtam volna kerülni a balhét ha akartam volna, helyette eltörtem egy alpári c-nek az orrát a társát akivel belém ált meg szintén levertem. A bisztiboyok bár ordítottak velem egy sort először, de én megtudtam velük beszélni, hogy ne tiltsanak ki, a végén szépen kértek, hogy a saját és ő érdekükbe én menjek el inkább onnan. De ezen kívül nem nagyon ért főleg ilyen komolyabb.
ma 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Kihagytad, hogy aranyban, euróban, dollárban, és kriptovalutában van a pénzed, több ingatlanod van, és zsebből kifizetsz 100-120 milliót. Ezt még szokás odaírni az ilyen "1 millió felett keresek" típusú kommentekhez.

ma 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

persze hogy euróban van, hisz leírtam

magic

de hát csak ez a baj hogy nem tudtok írni, olvasni, számolni

lehet nem bűnözők vagytok, csak szimplán ostobák

ma 14:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Tehát úgy látom az emberek a kis plusz pénzért cserébe inkább támogatnák a rossz közbiztonságot ami Franciaországban is van. Úgy látom ez a generáció kis pénzért cserébe bármit lecserélne, elég szomorú világban élünk. Hazaáruló, globalista a többség aki itt szavazott mehettek Petikére is szavazni nyugodtan! Akkor legalább a harmadik lehetőséget választaná a többség, pedig még az is globalista intézkedés lenne. És nem is hiszem, hogy van olyan globalista politikus aki még annyira is korrekt lenne.
ma 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:

kérdező: naná hogy elmegyünk

mindenki elmegy aki értelmes, nem is fogom ezt fizetni

ma 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!