Támogatnál egy DK- Mi Hazánk-Momentum-Jobbik koalíciót a valasztásokon?
Igen!
Nem volt elég a bukta a DK-mszp-LMP-Momentum-Jobbik koalícióval, kell egy újabb a következő választásra a mi hazánkkal is.
Még, még, még!
Előre a fidesz 4/5-felé! Csak hajrá!
DK párttag vagyok, de azonnal kilépnék ha bármiféle, legkisebb egyeztetés is kezdődne a MiHazánk-al.
A DK akkor köpné szembe saját magát.
#2 "DK párttag vagyok, de azonnal kilépnék ha bármiféle, legkisebb egyeztetés is kezdődne a MiHazánk-al.
A DK akkor köpné szembe saját magát."
Ezzel már kicsit elkéstél.
Ez már megtörtént amikor összeálltak a jobbikkal.
Az nem zavart amikor ugyanezekkel a politikusokkal összeált a dk amikor a jobbikban voltak, most mégis mitől lennének mások?
MZP is elmondta, hogy ti a fasisztákat és a kommunistákat külön-külön képviseltétek már az ellenzéki összefogásban. Hirtelen kényes lettél és amire leszavaztál 2018-ban, 2022-ben az most zavar?
#6-nak:
Nem mondom biztosra, de lehet hogy kiléptem volna ha a Vona-féle jobbikkal borultak volna össze. És nem szavaztam volna.
Jakab teljesen más mint Vona. Elárulom, hogy nekem sokszor szimpatikusak a megnyilvánulásai, csak nem tartom elég tökösnek. Bohócnak jó.
#3 "Toroczkainak meg Dúró Dórának annál több esze van, mint, hogy ösze álljon Gyurscányékkal"
Újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!