Örülsz neki hogy a Tisza párt átvette a vezetést a közvéleménykutatók szerint?
Örülök.
Annak örülnék viszont a legjobban ha valóban meg is bukna végre a tolvaj korrupt fidesz banda végre.
Ha látnád a valódi fidesznek készített kutatásokat biztosan sírnál.:)
Nem véletlen hogy a felcsúti gnóm már kapálózik a valós saját kutatóik is bukást mérnek a törpének csak ugye azt azért nem szabad ám publikálni, a birkáinak csak azt szabad látni, hogy minden rendben van pedig nagy szarban van a csúti tolvaj.:)D-Mano ha haszonélvezője vagy a korrupt fidesz rendszernek akkor lassan csomagolj, mert sírni fogtok.
Örülök, bár valahol kár, hogy ennek kellett történnie.
Én ugyanis bírom Orbán Viktort, de be kell latni, hogy teljesen alkalmatlan lett az ország vezetésére.
Hihetetlen, hogy egy ember, aki ilyen páratlan hatalmat kapott, mint ő, nem tudta a nép javára fordítani.
Jelenleg úgy állunk, hogy Magyar Pétert kell megválasztani miniszterelnöknek.
Most csináltunk egy kutatást a fidesz megbízásából, szerintem nem fogják megmutatni a vezér bolondnak, mert azonnal kezelésre fogják vinni.:)
Nagyon kiváncsi vagyok hogy fogják kozmetikázni Rogánék.:)
"2022es ellenzéki összefogásnak is 2/3-os győzelmet prognosztizáltak"
Hol? Én itt azt látom, hogy gyakorlatilag mindenki fideszes győzelmet mért. Linkeld már melyik az a 2/3-os kutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!