Mit tesz a Fidesz ha kijön olyan közvéleménykutatás ahol a Tisza vezet?
Bármi megengedett, ami Orbán beteg hatalmát megmenti, bármi!
A választási győzelem utána majd mindent igazol.
Semmit.
A közvéleménykutatásoknál olyat olvasok, hogy 1000 embert kérdeznek meg.
Mit számít az?
Lehet, a más 1000 ember meg full fideszes lenne.
"Bármi megengedett, ami Orbán beteg hatalmát megmenti, bármi!
A választási győzelem utána majd mindent igazol."
vagy ha nem igazolható, akkor kifizetnek ötmillió ft büntetést, hírhamisításért
Vona is az állami karaktergyilkosság áldozata lett, és gyakorlatilag semmi kövtkezménye nem volt a hazudozásnak.
Én elhitztem, hogy bu2i. elkrülhetetlen hír volt, a csapból is az folyt, de a mai napig nem hallottam helyreigazítást.
Mit?
Megnyeri ismét a választást, ugyanis mint tudjuk, nem közvélemény kutatást kell nyerni, ez már sokszor bebizonyosodott.
Mondjuk a fidesz amúgy is méri ezt, nem kell közvéleménykutatásokra támaszkodnia. Folyamatosan monitorozzák, hogy milyen hatást vált ki ez meg az a társadalomból.
De amúgy:
- krumplit osztana
- bejelentene nyugdíjemelést vagy valami plusz juttatást (a nyugdíjasok nekik a fő szavazóbázisuk)
- mivel nem is annyira a listás eredmény a döntő, hanem a körzeteket kell hozni, ezért a billegő körzetekbe betelepítene még több ukrán (vagy más nemzetiségű) fantomszavazót, egy-egy házba bejelentve 100 embert. Az ukránokkal (nem kárpátaljai magyarok, hanem ukránok) le van ez bizniszelve: nekik jól jön a magyar állampolgárság mellé az eu-s útlevél és magyar TB, cserébe 4 évente bejelentkeznek és szavaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!