Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is aggódik amiatt hogy...

Más is aggódik amiatt hogy 2026-ban ismét 2/3-os fidesz győzelem lesz?

Figyelt kérdés
Közvélemény kutatások ide vagy oda, a kormány propaganda és agymosó gépezet még mindig rendkívül hatékony, a saját környezetemben tapasztalom. Ész nélkül benyalnak és visszamondanak mindent amit az M1 csatornán hallanak. Menthetetlenek. És mennyi áldozata lehet ennek még?

nov. 25. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Én nem aggódok, én biztos vagyok benne. Vagy így, vagy úgy de a Fidesz addig fogja kavarni a sz@rt amíg újra 2/3-ot kapnak.
nov. 25. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:
30%

Nem aggódok miatta, valószínűleg nem lesz 2/3. Már egyszer is rendkívüli teljesítmény volt, a második már ajándék, a negyedik kétharmad meg már totál kicsinálta az ellenzékieket. Ideje visszatérni a normál menetbe, a 2/3 az kizárólag a teljesen alkalmatlan ellenzéknek köszönhető.

MP most kicsinálja aki még maradt, egy fél év és szemétre küldi a tisza pártot is, hátha utána elindul valami amiből értelmes ellenzéki pártok is kialakulhatnak.

nov. 25. 22:07
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
#2: ha így történik ahogy a második bekezdésben írod, akkor nem 2/3-as lesz hanem 6/5-öd. Ennyi idő alatt nem lehet felépíteni semmilyen pártot, ahhoz minimum 4-8 év kell.
nov. 25. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem! Perpill a háború miatt én jobban aggódok..
nov. 25. 22:11
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Ha nyernek is, nem lesz 2/3.
nov. 25. 22:14
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

#3 Van amit nem lehet megspórolni. Valóban sok év kell ha valaki rendesen, elvek, értékek alapján akar közösséget létrehozni és pártot megerősíteni.

Rövidebb idő alatt csak csinálni lehet valamit amit pártnak neveznek, de a valóságban csak egy érdekszövetség valami ellen és közben a háttérből pénzelik.

Pont emiatt ment a szemétbe a momentum is, ahogy fog történni a tiszával is.

nov. 25. 22:19
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem lesz 2/3. Az emberek változást akarnak.
nov. 25. 22:57
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

"Perpill a háború miatt én jobban aggódok.."

Akkor nálad sikeres volt a félelemkeltő reklámkampány. Féljél tőle nyugodtan. Rettegj egész nap. A wc papír és a konzerv készletet már beszerezted?

nov. 25. 22:58
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
A Fidesz kezében van a média, a választási rendszer lebonyolítása. Gyakorlatilag csoda kellene történjen ahhoz, hogy ne ők nyerjenek. Majd véletlenül megint összeomlik a választási rendszer szavazatszámlálás közben.
nov. 26. 01:17
 10/14 anonim ***** válasza:
28%

#9 Miért kell állandóan hazudni?

Soha az életben nem omlott össze a választási rendszer.

nov. 26. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!