Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok, miért nem mérgesek...

A magyarok, miért nem mérgesek, amiért a júniusi békeválasztások győzelem, az amerikai békegyőzelem és a jövőévi békeköltségvetés ellenére sincs még béke?

Figyelt kérdés

nov. 23. 07:48
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
2025-ben reális a békekötés, a magyarok értelmesek, és tudják ezt.
nov. 23. 08:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Pedig idén májusban, még arról volt szó, hogy idén véget érhet a háború és minden eddiginél fontosabb, hogy a júniusi választásokon a békére szavazzanak a magyarok, aztán idén nyáron arról volt szó, hogy, ha az amerikai barátaink és szövetségeseink a békére fognak szavazni, a szavazást követő 24 órán belül véget ér a háború. Most, hogy békeköltségvetésünk is van már, egyáltalán nem látszik, hogy mikor és, hogy lenne béke.

Én biztos, nem vagyok elég értelmes, de, ha az lennék, én mérges lennék.

nov. 23. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
2: Maradjunk annyiban, hogy tényleg nem vagy elég értelmes.
nov. 23. 08:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére ez nem nekem probléma, mivel én ezzel együtt tudok élni, de a kérdés tőlem független és a magyarok véleménye érdekelne.
nov. 23. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Ahogy nézem az euró, dollár és egyéb pénznemek árfolyamát, kezdem úgy érezni, csak jobb lett volna,ha hagyjuk magukat belesodródni a háborúba, mint Németország, Ausztria, Szlovákia vagy Románia.
nov. 23. 08:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk, az is megfoontolandó átgondolásra a nálamnál jóval értelmesebb emberek irányába, hogy mind minálunk, mind amerikai barátainknál és szövetségeseinknél, az emberek jelentős része -egyesek szerint, itthon még többen is-, inkább választanák a háborút és a halált.
nov. 23. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Nógrádi elvtárs, a fidesz házi orosznyaló szakértője már 2022-ben minden héten elmondta, hogy jövő héten bukhat Zelenszkij, még egy-két hét, és nyerhetnek az oroszok.

A többi kommunista csicska is ezt bégeti évek óta. A III/III-as ügynök Boros Imre, a Leningrádi egyetemen tanult Bogár László, meg az összes többi fideszes közpénzparazita.

De a birkákat láthatólag nem zavarja, hogy két és fél éve a pofájukba hazudik a teljes propagandagépezet.

nov. 23. 08:49
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

"Nógrádi György elárulta, miért nem lesz orosz–ukrán háború "

"– Az Egyesült Államok hírszerzése úgy tudja, hogy a mai napon, február 16-án támadja meg Oroszország Ukrajnát. Mire számítsunk?

– Néhány héten belül ez a negyedik „pontos” dátum, amit az Amerikai Egyesült Államok közzétett a támadással kapcsolatban. Ahogy az első három nem jött be, úgy a negyedik sem fog. Ennek pedig egy rendkívül egyszerű oka van: az oroszok bejelentették, hogy elkezdik a csapataik visszavonását. Egy nappal ezelőtt tárgyalt az orosz vezérkari főnök és védelmi miniszter a hasonló szintű brit vezetéssel: garantálták, hogy nem kezdik el a háborút."

Nógrádi elvtárs már a korai ruszki hazudozásokat is beszopta, fidesznyik. Azóta is csak arról gagyog, hogy a ruszki elvtársai bármikor győzhetnek.

nov. 23. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!