Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldali vagy Baloldali vagy?

Jobboldali vagy Baloldali vagy?

Figyelt kérdés
Esetleg harmadikutas vagy centrista?

tegnap 21:04
1 2
 11/14 D-Mano ***** válasza:
100%

Amolyan nemzeti baloldali féleségnek mondanám magam, ha muszáj.

De szerintem is összezavarodott mára a bal és jobboldal fogalma, nem praktikus a használatuk.

tegnap 22:32
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Extrém libertáriánus vagyok, a bal-jobb tengely nem izgat különösebben, ha választani kell inkább bal lennék egy normális világban. De a mostani woke és egészségügyi diktatúra korában kizárólag a szélsőjobb áll ki az egyéni önrendelkezés és a totális szólásszabadság mellett.
tegnap 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mérsékelt bal közép, libertáriánus vagyok de a konfedörációt azt is illik ezek mellé rakni. De a 2RK-ra szavazok mert a baloldali pártok DK, Momentum, stb számomra túl neoliberális és globalista politikát folytatnak jobb lenne egy egyszerű szociálliberális, populista baloldali párt, de nem MSZMP féle az diktatorikus komunista.
tegnap 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez mi:

-Szerintem állam ne szóljon bele sok mindenbe, csak biztosítson minőségi alapvető szolgáltatásokat, mint az oktatás, Eü, infrastuktúra stb…

-Családtámogatást baromságnak tartom, lehetőséget kell teremteni az embereknek hogy jól keressenek nem pedig ingyen hiteleket osztogatni, ezzel megszívatni másokat

- Nincs nagy nemzettudatom, nem érdekelnek a szimbólumok, mint a Turul. Én emberközpontú vagyok, az az elsődleges számomra

- Migránsok nem zavarnak, nem félek tőlük.

- Melegházasságot támogatom, de azt hogy gyermeket fogadhassanak örökbe azzal nem kísérleteznék

- Izrael vs Palesztin dologban inkább Izreal oldalán állok

- Ukrajna vs Orosz dologban, inkább az Ukránok oldalán amíg csak a saját területeit védik.

Ezek alapján mi vagyok?

tegnap 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!