Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesznek itt a vége, folyamat...

Fidesznek itt a vége, folyamat borul a dominó, most a kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Látom a képeket amiket osztogat MP, és félelmetes ahogy kinéznek a gyermekvédelmi intézmények, eddig bizonytalan voltam, de ahogy kampányol a gyerekek mellett a kormány, és ami a valóság az teljesen más... Brutál is.
ma 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Ostoba maszlag, cseppet sem törődik a gyerekekkel, csak haszont akar húzni a nyomorukból. Gusztustalan... De egy szociopata pont ilyeneket szokott csinálni...
ma 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Úgy látszik, hogy végük van igen. Eddig sokan nem is sejtették, hogy ilyen körülmények között kell élniük gyermekeknek. Ez azért valóban nagyon elkeserítő, kampány ide vagy oda.

#1: Szerintem pedig az a gusztustalan, hogy a kormány megengedi az ilyen állapotokat, miközben gyerekvédelemmel kampányolnak. Nem MP a lényeg ebben a történetben, hanem az, hogy ilyen állapotok egyáltalán léteznek.

ma 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

#1: “csak hasznot akar húzni a nyomorukból”

Nem gondoltam, hogy pont te fogod elismerni, hogy a kormány nyomorban tartja ezeket a végtelenül kiszolgáltatott gyerekeket, mert szarik rájuk.

Ugye nem is az a baj, hogy a kormány bőségesen ad muníciót az ilyen jellegű kampányra, hanem hogy egy ellenzéki képviselőnek van pofája megmutatni ezt…

ma 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, elég régóta figyelem a folyamatokat, és a legtöbb fideszesből kiőlték azt, ami emberré tesz. Ez egy szó. Empátia. A megtámadott ország (Ukrajna) ellen vannak, az agresszort támogatják, mert a fidesz ezt kolompolja.

A bicskei ügy, kegyelmi botrány során is a bűnöst védték, itt mosdatták a narancsosok. A gyerekek nem érdekli őket, csak a fidesz hatalma.

zombi vs ember

ma 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már nem lehet tovább engednünk!
ma 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ostoba maszlag, cseppet sem törődik a gyerekekkel, csak haszont akar húzni a nyomorukból. Gusztustalan... De egy szociopata pont ilyeneket szokott csinálni..."

Általában nem szimpatikus, mikor valaki csak kampánycélból karol fel és akar megoldani egy problémát (MP), de ha ez azzal áll szemben, hogy valaki csak kisajtolni akarja a témát, de közben sz*ban is hagyja a gyerekeket és gyermekvédelmet (Fidesz), akkor eléggé egyértelmű, hogy melyikük a jobb. És az eleget sokat mond el rólad, vagy rólatok, ha ennyit sem tudtok belátni.

ma 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!