Ha a fidesz csalásra készül 2026-ra arra nem csalással kell válaszolni, és utána egy új rendszerváltást létrehozni, és beszüntetni a populista oroszbarát pártokat?
Már az is csalás, hogy átszabták saját szájízükre a médiát, főként a közmédiát, a megyei lap a kezükben van, erre szerintem egy ellen csalást kéne létrehozni, hogy aztán 2030-ra megnyíljon a politikai küzdőtér új pártokkal. Viszont nem szabad engedni, hogy új oroszbarát pártok jöjjenek létre ez a kivétel. Ha emiatt lázadások törnének ki az ilyen húdenagymagyar vagyok féle emberek balhéznának be kell vetni a rohamrendőröket ellenük és csak az ő érdekükben. Nem tudok másra gondolni ezt az állapotot ami van meg kell állítani, mert nem szeretném ezt és sokan mások se, hogy egy Grúzia, Fehéroroszország legyünk és, ha piszkos eszközöket kell bevetni, mint az EUból irányított cselekvést akkor be kell vetni!
Orbán 2009 novembere óta vett 180 fokos fordulatot, mert valamivel fenyegeti Putyin, előtte az egyik legeurópéerebb politikus volt és ezért szavaztam rá 2010-ben, mert előtte a Gyurcsány volt Putyinbarát. Nem a nyugati világ fordult 180 fokosan ahogy Orbánék állítják, hanem maga Orbán Viktor. Úgy látom Magyar Péter hasonlóan európabarát, mint Orbán volt 2009 előtt és én úgy kezelem őt, mint egy ideiglenes miniszterelnök és utána, ha minden jól megy 2030-ra végre megnyílhat a politikai küzdőtér, rengeteg párt versenyezhet, de szerintem át kell esniük rostán, hogy az legyen a feltétel, hogy ne oroszpártiak legyenek és a fidesz utódpártja ne lehessen politikai tényező!
Ha 2/3-ot szerez MP, Orbán csalást fog kiáltani, és új szavazást rendel el.
A két szavazás között lesznek összecsapások, háborús vészhelyzetet rendel el, börtönbe küldi / kidobatja a 10.-ről Magyart.
A NATO és az EU tiltakozását fejezi ki, mind a kettő szervezet felfüggeszti a tagságunkat.
A határokat gépfegyveres rendőrök és katonák őriznék, hogy az emberek ne tudják elhagyni az országot.
A megismételt választáson gépfegyveres katonák őrzik majd a szavazás rendjét, és az ellene leadott szavazatokat elpusztítják.
Így leszünk Európa Észak-Koreája.
Orbánnak 2/3 lesz a választások utáni napokban is. Szerinted mit meg nem tenne azért hogy ne zárják be őt és a családját a börtönbe?
A választási csalás az már pont elég ok a tagságunk felfüggesztéséhez.
Tetszik, hogy az ellenzékiek már most, majdnem másfél évvel a következő választás előtt bizonyosak a vereségükben és emiatt már most elkezdték az "elcsaltákaválasztást" mesét. Eddig legalább megvárták amíg kijött az eredmény, addig hitegették a szavazóikat a "most biztosan győzünk és kormányváltás lesz" szöveggel.
Szánalmasak vagytok. De legalább végre beismeritek a valóságot, ezekkel a pártokkal, politikusokkal nem fogtok kormányt váltani.
9, nem tudom, hogy ez megnyugtat-e, vagy változtat-e a véleményeden, de vannak, akik, már 6 éve, vagyis 2018 óta azt mondják, hogy a rendszer nem leváltható.
Vagyis, nem másfél évvel a választások előtt, hanem 6 éve, a 18as választások óta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!