Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szeretik a magyarok...

Miért nem szeretik a magyarok a demokráciát?

Figyelt kérdés

Most abba nem szeretnék belemenni, hogy ez a rendszer deminkratikusan lett-e megválasztva (szerintem nem), de az vitathatatlan, hogy nem a nép irányítja az országot, hanem szinte minden felülről van irányítva. Még a fideszen belül sincs 'demokrácia', mindent Orbán irányít.

Nos, nem értem, hogy a magyaroknak miért nincs igényük arra, hogy saját akaratukból döntsenek az ország sorsáról. Miért szeretik ha az állam mindenbe beleszól? És ez főleg az idősebb korosztályra jellemző, akik pedig egy diktatúrában nőttek fel. Gondolom többségük a rendszerváltásnál lelkes volt és örült a demokráciának. Most mégis miért fordulnak el ennyien tőle? Ez számomra felfoghatatlan, mivel miért helyezné valaki saját magá elé/fölé az államot?

nov. 23. 22:50
1 2 3
 21/22 gago77 ***** válasza:
0%

"Hiába linkelsz ilyen undorító szennymédiát, egy percet nem fogok belőle meghallgatni"

Itt a magyarázat az értelmetlen ellenségeskedés gyökerének megértéséhez.

"Akkosenem nézem meg, mert ez szenny/náci/komcsi/lipsi/stb média. (vagyis nem annak a narratívának a része amiben az illető hisz...)

Kérdező! Borvendég Zsuzsát a Mihazánk színeiben nevezték be oda és amúgy autonóm üzemmódban van, az MH nem mondja meg neki, h mit csináljon. És - nem melleslet - elég keményen kritizálja a Fideszt (is) ebben az interjuban.

"konkrétan a zsebedből lopja ki a pénzt"

Hát... az enyémből nehezen, mert nem otthon élek, dolgozok... De ez mellékes most.

Lekritizáltál egy egész jó interjút csak azért mert (ööö... miért is?) másban hiszel, úgy hogy bele sem néztél. Ráadaásul nem is tagadod. Ezek után hova tegyünk téged? Az okosok közé, vagy a szépek közé? :D

Nosza, akkor linkelj te is valamit nekem, te mire alapozod azt, hogy Magyarországon "diktatúra" van?? (ugye tudod, hogy ha az lenne, akkor mi most nem vitatkoznánk itt!)

nov. 26. 15:14
 22/22 anonim ***** válasza:
47%

Én többnejűséget szeretnék. Együtt szeretnék élni 3 jó csajjal, hivatalosan összeházasodva, úgy hogy elfogadják.

Hogy meri ezt bárki nem elfogadni? Milyen illiberális maradiak vagytok! A felnőttek miért nem csinálhatnak mindent úgy ahogy akarnak, ha senkinek nem ártanak vele?

Miért nincsen 4-es házasság, ha minden tag belemegy?

Remélem érthető, hogy mit akarok érzékeltetni

nov. 26. 15:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!