Nagy Márton miért allit olyat hogy Magyarországon szinte a legjobb az élet?
nov. 23. 14:42
1/10 anonim válasza:
Azért, mert azt mondja neki, hogy ezt kell mondania.
2/10 anonim válasza:
Mert egy olyan kormányban miniszter, ahol a valóság bagatelizálása, hazugságokkal való kommunikáció szokás és nem az önkritika és a problémák belátása, a hibás döntések felvállalása és a javitásukra való igény.
4/10 anonim válasza:
Akik az embereket kizsákmányolják, azokna persze, hogy jó
5/10 anonim válasza:
Én Ausztriában élek már 3 éve, össze sem lehet hasonlítani. Magyarország egy mélyszegény ország, ahol az életszínvonal semmivel sem jobb mint a harmadik világban, mert qurva alacsony bérek mellett vannak Nyugati árak.
6/10 anonim válasza:
Észak Koreában is ezt mondják az ottaniaknak,hogy ott náluk a legjobb az élet.
Gondolom ez a diktatúrák velejárója.
7/10 anonim válasza:
Ha én is egy ilyen tüdőfejű miniszter lennék én is ilyen marhaságokat hazudnék.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Mert Nagy Mártonnak és a családjánának Magyarországon a legjobb az élete. Ez nem is kérdés szerintem. Az, hogy nekünk közembereknek jó-e vagy sem az teljesen más szitucáió. Nagy Márton magára és a NER-re gondolt és nem ránk kedves kérdező. :)
10/10 anonim válasza:
A kilátó legfelső szintje alatt átláthatatlan a köd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!