Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól értelmezem Orbán apátok...

Jól értelmezem Orbán apátok reggeli szavait?

Figyelt kérdés

"Arra jutottunk, hogy ha az amerikaik kiszállnak az ukránok mögül, akkor Európa nincs abban a helyzetben katonai értelemben, hogy a siker reményében támogassa Ukrajnát. Tehát ezt a két hónapot kell higgadt politikával túlélni."

Tehát azt reméli, hogy végre senki sem támogatja Ukrajnát, így elvesztik a háborút, és Oroszországgal leszünk határosak?

Ez az ember normális???

nov. 22. 12:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Eddig is pont ugyanez volt az álláspontja, semmi új nincs

Rég tudjuk hogy hazaárulók akik maguk hívnák be az oroszokat ha itthon rosszul állna a szénájuk

Ezért fognak kilépni a nato-ból és beállni putyin fara mögé, ha nem állunk majd ellen

nov. 22. 12:42
 12/22 anonim ***** válasza:
44%
#10 tudod, mikor lenne olcsó nyersanyag? Ha oroszország szétesne 4-5 különálló államra és ezek egymásra licitálva próbálnák eladni a bányászott javaikat. De ehhez az út az, hogy az oroszok elveszítsék ezt a háborút.
nov. 22. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
Ha Ukrajna elveszítené a háborút, akkor Oroszország tovább terjeszkedne és a következő falat mi lennénk. Bár 10-est gondolom ez se zavarná.
nov. 22. 12:46
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
#13 Miért zavarna? Magyarország aranykora a Kádár-rendszer volt.
nov. 22. 12:47
 15/22 anonim ***** válasza:
29%

12.

Anno Schröder meg Merkel az orosz nyersanyagokkal miatt szereztek jelentős gazdasági versenyelőnyt Németországnak.

Nem csak olajról és gázról van szó, hanem ennél jóval többről, bizonyos, fémek nyersanyagok.

Én házat újíttattam, a hülye EU-s szankciók után jelentősen drágultak az építőanyagok, mert a nyersanyag, amit feldolgoznak az oroszoktól jött és most máshonnan kellett beszerezni, drágábban, plusz messzebbről.

Engem egyáltalán nem zavarna, ha Ukrajna veszítene.

Legalább, meglenne a történelmi elégtétel is a területek rablásáért.

nov. 22. 12:51
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Csakhogy Orbán nem Kádár. Kádár híres jelszava volt: "Aki nincs ellenünk, az velünk van." Orbántól mikor hallottál hasonlót? Ő inkább Rákosi reinkarnációja, folyton ellenséget keres (és talál) magának, aki ellen tűzzel-vassal harcolnia kell.
nov. 22. 12:52
 17/22 anonim ***** válasza:
44%
Azt hogy Orbán Putyin csicskája és az oroszoknak szurkol ezt eddig is tudtuk, nincs ebben semmi meglepetés.
nov. 22. 12:53
 18/22 A kérdező kommentje:

Én nem tudom miért gondolja sok agyhalott azt, hogy ha a ruszkik nyernek, akkor béke lesz???

Csak egy esetben lesz tartós béke, ha az oroszok szépen visszatakarodnak a határaik mögé és jóvátételt fizetnek a pusztításért.

Ha az oroszok nyernének, egy ország sem (ja kivéve Orbánisztán) ismerné el Oroszország részeként a megszállt területeket, még súlyosabb szankciók jönnének és csak akkor kezdődne egy igazi 2. hidegháború.

Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy 2024-ben egy országot csak úgy pikk pakk meg lehet "szüntetni"???

nov. 22. 13:06
 19/22 anonim ***** válasza:
36%

18.

Ukrajna is visszatakarodhatna a határai mögé.Tudod, kifele Kárpátaljáról például.

nov. 22. 13:12
 20/22 A kérdező kommentje:
Úgyhogy Putyinnál reklamálj emiatt is.
nov. 22. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!