Jól értelmezem Orbán apátok reggeli szavait?
"Arra jutottunk, hogy ha az amerikaik kiszállnak az ukránok mögül, akkor Európa nincs abban a helyzetben katonai értelemben, hogy a siker reményében támogassa Ukrajnát. Tehát ezt a két hónapot kell higgadt politikával túlélni."
Tehát azt reméli, hogy végre senki sem támogatja Ukrajnát, így elvesztik a háborút, és Oroszországgal leszünk határosak?
Ez az ember normális???
Eddig is pont ugyanez volt az álláspontja, semmi új nincs
Rég tudjuk hogy hazaárulók akik maguk hívnák be az oroszokat ha itthon rosszul állna a szénájuk
Ezért fognak kilépni a nato-ból és beállni putyin fara mögé, ha nem állunk majd ellen
12.
Anno Schröder meg Merkel az orosz nyersanyagokkal miatt szereztek jelentős gazdasági versenyelőnyt Németországnak.
Nem csak olajról és gázról van szó, hanem ennél jóval többről, bizonyos, fémek nyersanyagok.
Én házat újíttattam, a hülye EU-s szankciók után jelentősen drágultak az építőanyagok, mert a nyersanyag, amit feldolgoznak az oroszoktól jött és most máshonnan kellett beszerezni, drágábban, plusz messzebbről.
Engem egyáltalán nem zavarna, ha Ukrajna veszítene.
Legalább, meglenne a történelmi elégtétel is a területek rablásáért.
Én nem tudom miért gondolja sok agyhalott azt, hogy ha a ruszkik nyernek, akkor béke lesz???
Csak egy esetben lesz tartós béke, ha az oroszok szépen visszatakarodnak a határaik mögé és jóvátételt fizetnek a pusztításért.
Ha az oroszok nyernének, egy ország sem (ja kivéve Orbánisztán) ismerné el Oroszország részeként a megszállt területeket, még súlyosabb szankciók jönnének és csak akkor kezdődne egy igazi 2. hidegháború.
Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy 2024-ben egy országot csak úgy pikk pakk meg lehet "szüntetni"???
18.
Ukrajna is visszatakarodhatna a határai mögé.Tudod, kifele Kárpátaljáról például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!