Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól értelmezem Orbán apátok...

Jól értelmezem Orbán apátok reggeli szavait?

Figyelt kérdés

"Arra jutottunk, hogy ha az amerikaik kiszállnak az ukránok mögül, akkor Európa nincs abban a helyzetben katonai értelemben, hogy a siker reményében támogassa Ukrajnát. Tehát ezt a két hónapot kell higgadt politikával túlélni."

Tehát azt reméli, hogy végre senki sem támogatja Ukrajnát, így elvesztik a háborút, és Oroszországgal leszünk határosak?

Ez az ember normális???

nov. 22. 12:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%

Az, hogy ez az ember, milyen, egy dolog. Én nem tartom normálisnak, sőt hazaárulónak gondolom, pedig nem szokásom ilyen szavakkal dobálózni, más politikai nézetek végett.

De, azzal már nem tudok dűlőre jutni, hogy az ország jelentős része, hozzá hasonlóan gondolkodik.

nov. 22. 12:18
 2/22 anonim ***** válasza:
20%
Ukrajna (pontosabban az USA) így is, úgy is elveszíti a háborút. Csak az a kérdés, hogy mennyi áldozat lesz, illetve mennyire eszkalálódik a helyzet.
nov. 22. 12:20
 3/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem normális.

Mondtam mindig, nem volt véletlen, hogy Orbán Balázs is azt mondta, hogy '56-ban nem kellett volna harcolni a szovjet hadsereg ellen.

Ez egy hazaáruló bagázs - és még mindig a biztos szavazók kb. 35%-a rájuk szavazna. Mert ez a nép is ilyen csicska, szolgalelkű, aki ilyen vezetőt akar magának.

nov. 22. 12:20
 4/22 anonim ***** válasza:
22%

Realitás:

2 hónapig kb maradni fog az, ami eddig is volt, kisebb nagyobb háborús fokozással, mint a tegnapi rakétázás, januártól jön Trump, aki kijelentette "rendet" tesz, le fogja ültetni a két felet, ha az ukránok nem hajlandóak Amerika anyagilag és katonailag kihátrál Ukrajna mögül, ha az oroszok nem hajlandóak, akkor amerika a legnagyobb támogatást és arzenált küldi Ukrajnának, erre mind a két fél Zelenski meg Putin be is jelentették, hajlandóak tárgyalni és leülni is...

Zelenski utalva, de nem kimondva elfogadja a területi veszteségeket, Putin kijelentette, hogy kisebb területeket hajlandó visszaadni a Dombaszban, de Krímből és a NATO tagságból nem enged, szóval már közelednek az álláspontok, itt tartunk jelenleg.

III. Világháború riogatókat nagyon nem értem, vagy is de, hogy unalmas a hétköznapi gyári meló és vmi izgalomra várnak az életükbe, hogy holnap reggel ne kelljen bemászni a gyárba dolgozni.

nov. 22. 12:24
 5/22 anonim ***** válasza:
6%

Én nem hallottam a műsort, de a leírt pár mondatban hol van az, hogy azt reméli?

Csak az van benne, hogy "ha az amerikaiak kiszállnak" tehát ez csak egy lehetséges forgatókönyv.

nov. 22. 12:25
 6/22 anonim ***** válasza:
30%
#3 Nem azt mondta, amit írtál. Hallgasd meg az interjút, tök más hangzik el benne.
nov. 22. 12:25
 7/22 anonim ***** válasza:
23%

Jól értelmezed, én is ebben reménykedem.

"A nyugati társadalmak dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben." - Adolf Hitler

nov. 22. 12:28
 8/22 anonim ***** válasza:
58%

7-es, aztán az utána következő 70 évben is a "dekadens nyugati társadalmakban" volt a legnagyobb jólét.

Sokszor temették már a nyugati civilizációt, de ma sem a franciák, németek, angolok települnek át afrikai és ázsiai országokba, hanem fordítva.

nov. 22. 12:33
 9/22 anonim ***** válasza:
26%
#8 Pont az temeti el a nyugati civilizációt, hogy teleengedték magukat afrikaiakkal meg egyéb vademberekkel és nem maradtak olyanok, mint mondjuk Svédország a 70-es években, ahol ha valakinek nem a napon barnult le a bőre, akkor ivartalanították.
nov. 22. 12:34
 10/22 anonim ***** válasza:
27%

Semmi,de tényleg semmiféle érdekünk nem fűződik Ukrajna győzelméhez.

Ha veszítene, az is inkább közömbös,maximum minimálisan lenne pozitív.

Ami a vesztés mellett szólt, utána béke lenne.Lassan helyreállnának a kapcsolatok Oroszországgal, jönnének újra olcsó nyersanyagok.

nov. 22. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!