Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az illegális bevándorlók...

Az illegális bevándorlók simogatása valamiféle elmebetegség a baloldalon?

Figyelt kérdés

[link]

Spanyol kormány tipikus mintapéldája ennek a mentálhigiénés problémának

Ráadásul az EU-s elitben is igen sokan vannak, akik egyetértenek ezzel.

Az amerikai demokrata párt is anno felvetett ilyen ötleteket,de ott csak terv szinten maradt meg.

Tán, fogynak a szavazók és "újakra" van szükség?

Illegális migránsokról van szó, nem kiválogatott, szűrt migrációról.

nov. 22. 08:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
47%
#15 Nektek 14 év alatt nem sikerült megérteni, hogy a gazdátok tönkreteszi az országot, ehhez képest én olyan rosszul nem is állok azzal, hogy nem értem a kártékony gazdátok által kitalált propaganda szóösszetételeket.
nov. 22. 11:31
 22/36 anonim ***** válasza:
83%
20, nem, nem vagyok dilemmában. Én az őszinteségemet képviselem. A saját őszinteségem! Ez nem dilemma!
nov. 22. 11:33
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
#22. Tehát még azt sem érted, hogy milyen érvelési hibára utaltam, és miben fedeztem azt fel. Okés, én ezt már nem fogom a szádba rágni, egy 16 éven felüli ember erre már képes kell, hogy legyen segítség nélkül.
nov. 22. 11:34
 24/36 anonim ***** válasza:
45%

23, az, hogy valamit megpróbálsz rámeröltetni, az nem értelem kérdése, mint, ahogy az sem állja meg a helyét, hogy én dilemmában lennék.

Nem vagyok dilemmában, őszinte vagyok!

nov. 22. 11:37
 25/36 anonim ***** válasza:
24%

#21. "gazdátok tönkreteszi az országot"

Jaja, 2010 óta ezt még biztosan egyszer sem hallotta egy fideszes sem, bezzeg az ellenzék átlát a szitán...fárasztó vagy picit. :)

"propaganda szóösszetételeket."

Mint illegális migráció? Ezt nem Orbán Viktor találta ki, azért a magyar nyelvet még nem ő találta ám fel, bár most biztosan megtisztelve érezné magát, ha látná, milyen nagyra tartod itt a gyakorin. :D

26/36 anonim ***** válasza:
35%
#24. Okés, szia.
 27/36 anonim ***** válasza:
82%

"fárasztó vagy picit. :)"

Mondanám, hogy elnézést kérek érte, de sosem kérnék elnézést egy hazaárulótól.

nov. 22. 11:45
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

#27. Félre ne érts, te nem tudsz nekem olyat írni, amin én megsértődnék, így aztán az elnézéskérés fel sem merül. :)

"sosem kérnék elnézést egy hazaárulótól."

Úgy is van, tégláról téglára, előre Lenin-fiúk! :D

nov. 22. 13:23
 29/36 anonim ***** válasza:
54%

"Félre ne érts, te nem tudsz nekem olyat írni, amin én megsértődnék"

Nem kell megsértődj, elég bajod, hogy Fideszes vagy :)

nov. 22. 13:34
 30/36 anonim ***** válasza:
25%
#29. Igazából meglehetősen szórakoztató. Képzeld csak el, nekem nem kell itt agitálnom, hogy szeresse meg mindenki az aktuális megváltót, nem kell telesírnom az oldalt, hogy jaj de buták ezek a szemét, krumplival lefizetett fideszesek, akik nem látják az Orbánt leleplező nagy, ellenzéki igazságokat (:D), az is kormányoz, akire ebből a felhozatalból én is voksoltam, és mellé még a ballib műsor is jár. Te meg be akarod adni, hogy én jártam rosszul? Csak nézd meg szegény DK-sok/Tiszások mentális egészségét bárhol a magyar interneten, teljes megőrülés. :))
nov. 22. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!