Az illegális bevándorlók simogatása valamiféle elmebetegség a baloldalon?
Spanyol kormány tipikus mintapéldája ennek a mentálhigiénés problémának
Ráadásul az EU-s elitben is igen sokan vannak, akik egyetértenek ezzel.
Az amerikai demokrata párt is anno felvetett ilyen ötleteket,de ott csak terv szinten maradt meg.
Tán, fogynak a szavazók és "újakra" van szükség?
Illegális migránsokról van szó, nem kiválogatott, szűrt migrációról.
14#
Mitől nem?
A cikk szerint, azok illegálisan érkeztek az adott országba.A kormány legalizálni akarja őket.
Tehát, megkerülték a migrációs rendszert, ami szűrte volna őket.
17, nézzük csak:
poltikai panelekből készült válaszok szerint érvelni, vagy őszintén megmondani azt, amit épp gondolok? Igen, szerintem ez érv!
#19. Egyrészt hamis dilemmában vagy (ismert érvelési hiba), nem úgy működik, hogy vagy te, a tiszta lelkű eNber, és veled szemben pedig a paneleket ismételgető buták, akiknek szakemberre volna szükségük. Persze elhiszem, hogy ez romantikus képzelgés, csak hát a valósághoz nincs sok köze sajnos.
- Támogatod az illegális migrációt?
- Havazik. Szeretem a havat, ezért jöjjenek csak nyugodtan, elvégre eNberek vagyunk.
- Miről beszélsz? Kit érdekel, hogy mit szeretsz, mi köze ennek a kérdésnek az érzelmeidhez?
- Inkább az érzelmeimet írom le, mint politikai paneleket.
- Kapcsolom a pszichiátriát.
"Igen, szerintem ez érv!"
Itt pedig vagy szándékosan, vagy szövegértési problémák miatt, de mégiscsak nem is a kérdésemre válaszoltál. Ami ugye az volt, hogy a pszichológus (helyett tévesen pszichiáter) ajánlgatása elfogadható érv-e szerinted egy politikai tárgyú kérdésben. Erre írtál valami mást, majd megállapítottad, hogy egyetértesz magaddal......
A doktornő most szólt, üzeni, hogy nagyon várnak vissza...és kérlek ígérd meg, hogy rendesen szeded a gyógyszereidet, ez nem játék! Vigyázz magadra nagyon, a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!