Mivel, én szeretem simogatni "ezeket" az EMBEREKET és támogatom azt, hogy a segitségre szoruló emberek segitséget kapjanak és 10 éve hallgatom, hogy én milyen elmebeteg vagyok emiatt, bevallom, hogy én magam is segitséget kértem és fizettem, nem is egy pszichiáternek, hogy nézzen már rám, hogy biztos, nem-e velem van baj! Büszkén állithatom, hogy az elveim megtartása mellett 3 különböző pszichológus is igazolta, hogy nem, nem vagyok elmebeteg!
ma 09:00
2/32 anonim válasza:
Az, hogy Viktor testvére elintézi az itteni migránsoknak a vízumot nem nagy szűrés.
ma 09:03
3/32 anonim válasza:
Ócska troll provokátor.
ma 09:03
4/32 anonim válasza:
#1. "EMBEREKET"
Hiába próbálod érzelmi alapon közelíteni a kérdést, az ILLEGÁLIS (nézd, nálam is működik a Caps Lock) bevándorlók ügye egy jogi kérdés. És nem, akkor sem lesz oké beengedni őket, ha a szegény ballibák szíve szakad meg értük, brühühü. :((
ma 09:04
5/32 anonim válasza:
4, én nem próbálok semmit, én leirom, hogy ÉN, hogy érzek!
ma 09:05
6/32 anonim válasza:
Engem Dublinból felháborít, hogy ez a Misztö Olben iz szó intolörant mert nem akarja beengedni az összes refjúdzsít. Ez maga a fasizmus. Itt Dudblinban a refjúdzsík mind be vannak engedve és kapnak szállást. Szemben a résziszt hungarival. Váj iz hungari szó résziszt? Itt Dublinban mélyen szégyellem magam ez a Misztö Olben miatt.
ma 09:21
7/32 anonim válasza:
Az ilyen baloldali érzelgősködés tönkre vágja Európát.
ma 09:33
8/32 anonim válasza:
#5. Kicsit sem manipulatív módon. :) De oké, tulajdonképpen reakció volt a kérdésre, ezt el tudom fogadni. Azt viszont továbbra is tartom, hogy az ÉRZELMEKNEK ehhez semmi közük. Mindenkit befogadunk, akit be kell fogadnunk, a többiről pedig mi döntjük el, hogy befogadjuk-e. Ha nem, ahhoz sincs senkinek semmi köze, azoknak pedig igaza sincs, akik szerint a többieket is be kellene fogadnunk.
ma 09:34
9/32 Gál Gábor 2024 válasza:
Akit befogadnak, az már nem illegálisan tartózkodik az országban :)
Ami a miértet illeti, csak el kellene olvasni a cikket, nem megállni a címnél :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!