Meddig fog tartani a mostani Fidesz rendszer?
Figyelt kérdés
Kicsit nehezebb volt feltenni a kérdést, mint elsőre gondoltam.
Inkább nem írtam Orbán kormányt vagy NER -t, mivel analógiával élve 56 körül Rákosit és a sztálinista rendszerét leváltották, tehát papíron történt változás viszont utána ugyanaz a kommunista rendszer ment tovább 89 -ig Kádár alatt ugyanazzal a párttal az élen.
Nem írok Fidesz párthatalmat se, mert a 89 -es rendszerváltás tényleg egyértelműen egy valódi és gyökeres váltás volt, ugyanakkor 2006 -ban még az előző rendszer állampártja volt hatalmon átmentve magát az új rendszerbe.
tegnap 21:33
A kérdező szavazást indított:
2026 - Magyar Péternek sikerülni fog + jön a válság is
2030 - Addigra felnőnek az orbán gyerekek, akik nem emlékeznek 2006 -ra.
2040 - Ameddig Orbánnal nem lesz valami
2070 - A Hunyadi kor időtartama
3110 - A római birodalom is ennyi ideig tartott. Orbán egy évezredes rendszert épít, ami sose bukik el.
15 szavazat
4/10 anonim válasza:
Már csak a demens, erőszakos vén nyugdíjas kommandojuk maradt.
5/10 A kérdező kommentje:
4: Igen, de ők vannak a legtöbben demográfiailag. Lehet kelleni fog 2030 is, mire annyira kevesen lesznek, hogy ne ők döntsék el a választást.
tegnap 21:40
6/10 Justinianus válasza:
Lehet, hogy addigra már ti is demens vénemberek lesztek. :)
7/10 árokpart válasza:
Szerintem legfeljebb az év végéig ahogyan a tendenciát látom.
8/10 anonim válasza:
"+ jön a válság is"
Miért raktad bele mint opció? Burkolt?
Nem válság jön hanem fellélegzés.
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy 2026-ig, de ami még biztosabb, hogy most rengetegen virgoncak, hogy "jaj, micsoda változás lesz itt 202-ban", aztán tuti mindenki ismét megszavazza Viktortát.
10/10 árokpart válasza:
9-es Aki látta azt a gyermekotthont aminek a képei körbejárta már az országot, márpedig az ország nagy része látta így szinte biztos vagyok benne, hogy nem szabazzák meg újra. Ezek még súlyosabb képek mint amelyek nyáron a kórházakról készültek. Itt a közös zuhanyzóban vannak a WC-k is és nincsenek mégcsak spanyolfallal sem elválasztva egymástól, Wc papír meg pláne. A Wc papír még elmegy bár annak sem kellene így lennie, viszont ha én lennék egy ilyen helyen, akkor nem szívesen használnám mások után a Wc papírt még ezt el is fogadom. Viszont, hogy a nap 24 órájában még az illemhelyen sincsen intimszféra ez azért már mindennek a teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!