Jövőre 193395.- forint lesz a minimálbér. Mire lesz ez elég?
Figyelt kérdés
193395.- forint kap kézhez jövőre a minimálbéres munkás. 193395.- forintnov. 21. 17:33
1/27 anonim válasza:
Én húsz évig voltam közmunkás. Eleinte 9 800 forintot kaptam a vége felé meg 47 ezret és még építkezni is tudtam. Ma brutál magasak a bérek Magyarországon. 193395.- forint, az majdnem kétszázezer. Abból már a fél világot megveheted.
2/27 anonim válasza:
nem lennék a helyetekben most
üdv Dublinból :D
itt is ennyit keresnek az emberek csak euróba 😅😅🤣😂
de hát ti nektek ez a jó hisz ezt választjátok mindig
3/27 A kérdező kommentje:
1-es Gondolom Józska közben még a 4 általánost is sikerült befejezned. Gratulálok!
nov. 21. 17:40
4/27 anonim válasza:
20 évig közmunkás...
Volt ez már minden. Tanár, rendőr, inszeminátor, stb. -> Herr Narancs fanatik.
5/27 anonim válasza:
Ebből 100 ezret, lazán félre lehet tenni.
6/27 Mad Max2 válasza:
És a 3.2% előrejelzett infláció is kamu
Az emelést kb év felénél benyeli az infláció
Az élelmiszerek drágulnak majd jövöre 10-20% al miközben ilyen szánalmas béremelések lesznek
Amugy... A nem minimálbéresek is rábasznak erre, mert a cégek figyelembe veszik ám mások fizujánál is hogy mennyivel emelkedik a minimálbér, és főleg a garantált bérminimum
Sok helyen jövöre kb semmi béremelés nem lesz az tuti
Megyünk előre, nem hátra... Ja a qwa anyukájukat
7/27 anonim válasza:
Arra, hogy megéljen, mégis mit várunk egy minimálbéres bértől?
8/27 anonim válasza:
dehogy basztok rá :D
magyarosan jártok jól xddddddddd
9/27 anonim válasza:
Még papíron is csak az összes bejelentett jövedelmes 5-10%-a az, aki minimálbért keres, a valóságban meg még ennek is csak a töredéke, aki valóban ennyiből, és csakis ennyiből él ma Magyarországon. Tehát ki a fenét érdekel?
10/27 anonim válasza:
Rezsire (lakbér nélkül) és kajára elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!