Szerintetek is bátor tett volt Magyar Pétertől, amit legutóbb Miskolcon csinált?
A politika ilyen, ő is fikáz másokat, őt is fikázzák. Egyébként én nem bízok benne, ahogy egy politikusban sem.
Narancsnyuggerek nem olyan veszélyesek, nem kell félni, itt se volt már nagy hangjuk, csak beégették magukat 🤣
12.
Abban a videóban nincs semmi különös, a száraz tények ismertetésén kívül.
Gondolom, az engedély nélküli tüntetés miatt lettek feljelentve, de én ezt nem látom olyan súlyosnak.
Pár ember odament, mert megtudták, hogy jön a Nyálas Gyerek és történetesen utálják is.
Ha egy tisztelendő úr lenne, ez nem történik meg.
Jolvan, örömmel látom hogy a többségében egyetértenek velem a válaszolók😊
Hajrá Magyar Péter! Áradjon a Tisza!
Màr írtam többször a témáról, de akkor mégegyszer:
A felvétel titokban készült, és csak azt hozták nyilvánosságra, amit kiraktak belőle.
Magyar Péter azt kérte, hogy mutassák meg a teljes felvételt. Azon hallhatnánk, amint az igazgató asszony hogy beszél a borsodi emberekről, a gyerekekről, meg amikor arról értekezik, hogy a gyerekek csak kitalálják azt, hogy pedofilok estek áldozatul.
Na, így már kicsit másabb az eset, ugye?
"Abban a videóban nincs semmi különös, a száraz tények ismertetésén kívül"
Igen, a száraz tények valójában el vannak mondva: a Fidesz parancsolta ki őket balhézni.
Az nyilván sokat elmond a Fideszesekről, hogy számukra nem olyan súlyos dolog a bűncselekmény, ha Fideszes követi el. Legyen szó balhézásról, pedofíliáról, hazaárulásról.
Pontosabban:
*hogy pedofiloknak estek áldozatul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!