Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is bátor tett...

Szerintetek is bátor tett volt Magyar Pétertől, amit legutóbb Miskolcon csinált?

Figyelt kérdés
Fideszes kocsmatöltelékek ott örjöngtek, óbégattak, szinte már lincshangulatot csináltak, de ő bátor volt és akkor is bement. A jó ügyért harcol folyamatosan, szerintem nagyon nemes cselekedet volt ez is, nem lehet eltántorítani! Azt lehet mondani, hogy ez az ember fél év alatt többet tett értünk, mint az ellenzéki pártok az elmúlt 14 évben együtvéve!
nov. 21. 17:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

A politika ilyen, ő is fikáz másokat, őt is fikázzák. Egyébként én nem bízok benne, ahogy egy politikusban sem.

Narancsnyuggerek nem olyan veszélyesek, nem kell félni, itt se volt már nagy hangjuk, csak beégették magukat 🤣

nov. 21. 18:11
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

11 voltam

Lemaradt a videó, itt a link

[link]

nov. 21. 18:12
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Szégyen amit ezek a vén csőcselék alkoholisták műveltek.
nov. 21. 18:21
 14/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
47%

12.

Abban a videóban nincs semmi különös, a száraz tények ismertetésén kívül.

Gondolom, az engedély nélküli tüntetés miatt lettek feljelentve, de én ezt nem látom olyan súlyosnak.

Pár ember odament, mert megtudták, hogy jön a Nyálas Gyerek és történetesen utálják is.

Ha egy tisztelendő úr lenne, ez nem történik meg.

nov. 21. 18:39
 15/22 A kérdező kommentje:

Jolvan, örömmel látom hogy a többségében egyetértenek velem a válaszolók😊

Hajrá Magyar Péter! Áradjon a Tisza!

nov. 21. 18:39
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
14. Na ja, ő maga mondja el, szóltak nekik a fidesztől, kaptok öt kiló krumplit, menjetek hangoskodni...
nov. 21. 18:46
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
én nem nézem semmibe MP-t, de az ami ott fogadta annál gusztustalanabb nincs. ha még lenne gulag oda kéne az ilyeneket küldeni.
nov. 21. 19:03
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

Màr írtam többször a témáról, de akkor mégegyszer:

A felvétel titokban készült, és csak azt hozták nyilvánosságra, amit kiraktak belőle.

Magyar Péter azt kérte, hogy mutassák meg a teljes felvételt. Azon hallhatnánk, amint az igazgató asszony hogy beszél a borsodi emberekről, a gyerekekről, meg amikor arról értekezik, hogy a gyerekek csak kitalálják azt, hogy pedofilok estek áldozatul.

Na, így már kicsit másabb az eset, ugye?

nov. 21. 20:33
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

"Abban a videóban nincs semmi különös, a száraz tények ismertetésén kívül"

Igen, a száraz tények valójában el vannak mondva: a Fidesz parancsolta ki őket balhézni.

Az nyilván sokat elmond a Fideszesekről, hogy számukra nem olyan súlyos dolog a bűncselekmény, ha Fideszes követi el. Legyen szó balhézásról, pedofíliáról, hazaárulásról.

nov. 21. 20:34
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

Pontosabban:

*hogy pedofiloknak estek áldozatul.

nov. 21. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!