Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szükséges lenne-e a nyílt...

Szükséges lenne-e a nyílt szavazás bevezetése?

Figyelt kérdés
Orbán éppen igényei szerint módosítgatja a választókörzeteket, ennek kapcsán érdekes lehet. Válassz:

ma 07:59
A kérdező szavazást indított:
Fideszes / "Mi Hazánk"-os vagyok, nyílt szavazásra lenne szükség!
Fideszes / "Mi Hazánk"-os vagyok, maradjon a jelenlegi titkos szavazás.
TISZA / óellenzéki vagyok, nyílt szavazásra lenne szükség.
TISZA / óellenzéki vagyok, maradjon a jelenlegi titkos szavazás.
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Egyik sem vagyok! Én szerintem, az eredeti, leereszkedőalapkoholmány előtti, 2 fordulós választási rendszert kellene visszaállitani, a körzeteivel együtt!
ma 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért jó a nyílt szavazás???
ma 09:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szükséges továbbiakban Kubatov lista. Az "állampolgárok" kormánypárttal kapcsolatos álláspontját személyi profiljukhoz, aktájukhoz lehet adni, ennek megfelelően, a DÁP rendszerben nyilvántartott politikai kreditpontjaik alapján kaphatnak vagy lesznek eltilthatók állami transzferektől, korlátozható utazásuk, kaphatnak állást és bankhitelt. Ahogy a Kínában, a példaképünknél ez működik.
ma 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg el kellene felejteni a papír alapú urnás szavazást. Online lehetne szavazni. Pénzt spórolnánk, azonnali eredményt mutatni, csalás mentes a blokklánc technológia által és természetesen teljesen anonim.
ma 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
4: Jó ötlet lenne az e-szavazás, de a Fidesz alatt az 100% el lenne csalva. És ezen a blokklánc sem segítene, mert a Fidesz-kormány által kifejlesztett szavazórendszer már az előtt megváltoztatná a leadott szavazatot, mielőtt az bekerülhetne a csalásmentes blokkláncba…
ma 11:08
 6/6 A kérdező kommentje:
4#: ahogy mondod.
ma 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!