Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért küld a kormány nemzeti...

Miért küld a kormány nemzeti konzultációt a Bátyám nevére, aki már több, mint egy éve elhunyt???

Figyelt kérdés
tegnap 23:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Felháborító de nagyon!
tegnap 23:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Be volt jelentve, hogy a bátyád elhunyt? Magyarországon halt meg?

Mert nem tudom milyen adatbázisból dolgoznak ilyenkor de sanszos, hogy abban még benne van ha neki is küldtek.

ma 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Amelyik országban a halottak is szavazhatnak ott ez nem meglepő.

Na ez Magyarország

ma 00:23
 4/9 kutyafule4 ***** válasza:
0%
Csak ez a felháborító?
ma 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valaki a családban még felvesz valami járadékot a bátyád után? Nyugdíjat vagy rokkantsági nyugdíjat, stb.
ma 00:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy több millió főt tartalmazó adatbázisban előfordulhatnak ilyen hibák. Annak idején a halott apám nevére jött NERzeti konzultáció, de csak egyszer, utána már kikerült a listából, pedig én nem jelentettem, hogy problémás a dolog.
ma 01:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja tudtam. Már azt hittem minden tökéletes ebben az országban, de aztán jössz te. Egy világ omlott össze bennem. És még sapka sincs rajtuk
ma 04:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#3. Nem, összekeverted az USA-val, nálunk ilyen fel sem merült.
ma 04:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Orbániában a halottak automatikusan a fideszre adják le szavazatukat. Készült Magyarország Kormánya megbízásából.
ma 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!