Hogyan érik el, hogy minden nemzeti konzultáció szinte 99%-os eredményű?
Épp most hozták ki a legújabb konzultáció eredményét.
Tanultam felsőszintű matematikát és ágazatait és szerintem aki erre ránéz az látja, hogy túlságosan szignifikáns az eredmény ahhoz, hogy valós legyen.
Amióta vannak ezek az online konzultációk, akkor mindegyike hasonlóan 99% közeli eredményeket tartalmaz és mindig a kormány álláspontja mellett vannak az emberek. Hogy van ez? Miért nem vizsgálja ki valaki, hogy ezek tényleg valós eredmények-e?
"Tanultam felsőszintű matematikát és ágazatait és szerintem aki erre ránéz az látja, hogy túlságosan szignifikáns az eredmény ahhoz, hogy valós legyen."
Jó. Mari néni meg Béla bácsi, akik a célközönsége ennek az egész hajcihőnek nem tanult statisztikát meg módszertant.
"Hogyan érik el, hogy minden nemzeti konzultáció szinte 99%-os eredményű?"
Ha már módszertan, nagyon fontos statisztikáknál, hogy hogyan történik az adatfelvétel és adatelemzés.
Adatfelvétel: A kérdések nem semlegesek, hanem irányítottak. Úgy vannak feltéve, hogy van "jó" válasz és "rossz" válasz.
Adatelemzés: Nem derül ki, hogy hogy történik. Tehát hogy ha beküldik az íveket, vagy kitöltik online, akkor azokat ki számolja össze, hogyan számolják össze. Hivatalos választásoknál ez nem így van, ott vannak küldöttek, akik jegyzőkönyveznek meg minden. Itt meg igazából csak bemondanak egy számot, hogy 99%.
"Úgy, hogy ebben is hamisítanak és hazudnak, amit csak lehet."
De ha ez válik be 13 éve, akkor jogos hogy nem változtatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!