Miért Magyar Péter lett az ellenzék új legesélyesebb
politikusa a kormányváltásra, amikor BÁRKI jobb lett
volna az ellenzékből?
Figyelt kérdés
Nem értem miért szavaznak az emberek egy elmeháborodott, nárcisztikus, veszélyes alakra. És miért árulták el ezek az ellenzéki szavazók a régi kedvenc politikusukat? Amikor az ellenzékből bárki más régebbi arcot felkarolhatattok és akkor most őt is be lehetett volna helyezni a mostani Tisza pozíciójába és legalább nem csak egy nárcisztikus vagy egy hosszú ideje kormányon lévő korrupt ember lenne esélyes a kormányváltásra, de tényleg bárkiben jobban lehet bízni: MZP, Toroczkai, Vona, Tompos Márton-Donáth, Jakab, Kovács Gergely de még Dobrevékben is.
De azt sem tudom megérteni, hogy egy ilyen embernek. Akit már rögtön az elején család terroristának mutatott be a média mégis, hogy kerülhetett ilyen pozícióba. Szerintem legfeljebb tényleg csak úgy ha valóban Soros embere és ő tervelte ki ezt az egészet, hogy egy teljesen globalista pártal leváltják a kevésbé globalistát, csak az előbbit legalább Soros a markában tarthatja.
Azért, mert megint bedőltek a nagy ember ... propagandájának, aki bedobta ezt fiatalembert komoly média háttérrel.
nov. 20. 16:08
2/11 anonim válasza:
Azért,mert ő az ellenzék aktuális messiása.2010 után volt három választás ,és az ellenzéki szavazók úgy érezték ,hogy a régiekkel már nem megy.Nekik csak az a lényeg,hogy a NER-t eltakarítsa,nem igazán érdekli őket az,hogy mi lenne másnap ha megnyernék a választást.Szűk látókör ez,mert a kormányzás komoly feladat.
nov. 20. 16:10
3/11 anonim válasza:
Mert az ellenzékben egymással marakodtak a maradék hatalomért.
nov. 20. 16:12
4/11 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkodtam, én sem értem. De szerintem sokan tudnak vele azonosulni. Sokaknak lehet hasonló lelki világa...
nov. 20. 16:12
5/11 anonim válasza:
Ez csak a messiásváró ellenzékiekről állít ki bizonyítványt.
nov. 20. 16:19
6/11 anonim válasza:
Mert a többiek vgy már leszerepeltek, vagy még összefogva sem tudnának esélyesen indulni a választáson, ahogy az már 2022-ben kiderült. Mind csak a saját pecsenyéjét akarja sütögetni – egy esetleges koalíciós kormány, ha mégis összejönne, hónapokon, ha nem heteken belül szétesne, mert nem tudnának semmiben sem megegyezni.
Orbánt csak az ellenzék leváltásával együtt lehet leváltani, azzal összefogva lehetetlen.
nov. 20. 16:28
7/11 anonim válasza:
Nem nagyon értem ezt, hogy "BÁRKI jobb lett volna az ellenzékből."
Se Gyurcsány, se Toroczkai, se Donáth Anna, se MZP nem fogja legyőzni Orbánt, bár szerintem ez egészen egyértelmű. Hogy MP hogy fog muzsikálni, az 2026 tavaszán kiderül, addig meg még kb. másfél év van, kár most találgatni, hogy ki fog nyerni.
nov. 20. 16:52
8/11 anonim válasza:
AZ óellenzéknek volt rengeteg ideje legyőzni a fideszt, nem tették. Mégis mi a fenéért kellene továbbra is az ő szekerüket tolni? Nulla munkát végeztek a hatalomváltásért, csak a koncon marakodtak folyton, egyetlen választási koalíció sem működött, soha nem turnéztak vidéken eleget, pedig mindenki tudja, hogy ott lehet csak megdönteni 0rbán hatalmát (talán legutoljára Medgyessy volt, aki becsülettel végigtolta a választási hadjáratát az egész országon). Szóval az óellenzék már eljátszotta a lehetőségeit, felesleges velük próbálkozni, mert úgysem képesek/akarják (nem tudni melyik az igaz, melyik a kevésbé rossz) a változást.
nov. 20. 17:30
9/11 anonim válasza:
Van benne valami, amivel meg tudja szólítani az embereket.
nov. 20. 18:05
10/11 anonim válasza:
Volt 14 éve az ellenzéknek, hogy előálljanak egy komolyan vehető, karizmatikus vezetővel. Sikerült nekik? Na ugye. Úgy ahogy van, az egész régi ellenzék elbújhat ezért szégyenében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!