Láttok arra valami esélyt ellenzéki szavazók, hogy 2026-ban a TISZA tényleg megnyerje a választást?
3) Mindig ezt mondjátok. Ha a Fidesz vezet az megvásárolt, ha valamelyik ellenzéki formáció vezet akkor persze hiteles.
Amúgy 2022-ben még a Fideszhez közelálló közveleménykutatók is alulmérték a Fideszt.
őszintén? tényleg tök őszintén?
én nem
Üdv Dublinból
sztem nincsenek csodák...
Ha lesz valaki, aki olyan jó, mint Magyar Péter. Mert nem látok senkit, akit szívesen hallgatok Magyar Péteren kivül. Az viszont siker, hogy jó a csapat, a csipet csapat Tar Zoltán, és az orvos Kupa Mihály, és a roma fiú "nem én vagyok a legérdekesebb kés a fiókban" mondja, miközben orvosi műszereket tervez. A "csöpi" a színész teherautója, ami nemzeti színűre lett pingálva.
Szóval kellenek emberek, akik olyan természetesen beszélnek a rendszerről, mint Magyar Péter, mert én azt látom, hogy hétköznapi nyelven beszél, nem úgy, mint egy politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!