Orbán Viktor melyik cigány népcsoportba tartozik?
A magyarországi romáknak nyelvi és történeti szempontból, valamint önmaguk meghatározása szerint hat nagy csoportja különböztethető meg. A hat csoport közül három, a magyarcigányok, az oláhcigányok és a beások nagyobb létszámban élnek Magyarországon, míg három kisebb csoport, a kárpáti cigányok, a szintók és a román cigányok csupán néhány száz, illetve egy-két ezer tagot számlálnak.
Szóval Orbán Viktor vagy a magyarcigányokba vagy az oláhcigányokba, vagy a beásokba tartozik. Tekintve hogy apja nagyon verte őt és Viktornak skizofrén, és már tiniként is lopott másoktól, melyikbe tartozhat?
Én úgy hallottam zsidó-cigány keverék, de szemlátomást a cigó dominál.
Amúgy a posztját is inkább fővajdának kéne hívni hiszen az jól illik hozzá és az országához is
Meg az országot is ehhez igazítva kéne átnevezni, mert a magyar nemzetséget nem kéne így becsmérelni azzal hogy ezt az országot róluk nevezik el
“ Külön röhejes, hogy az állítólagosan erősen fajgyűlölő Magyarországon, a leginkább fajgyűlölő turbómagyarokat egy pohos pszichopata c-type irányít, hülyít és ver át immár 14 éve.”
Szerintem félelmetes, félelmetesen gáz jelenség ez és fel sem tudom fogni hogyan lehetséges ez.
Pedig ebben a nyomorban tengődök én is 14 éve és még csak most kezd körvonalazódni az első lehetséges kiút ebből az országban (Engem nyelvtudás hiánya hátráltatott hogy elmeneküljek ebből az őrületből)
Megmagyarázhatatlan hogy van egy ilyen ország ahol az abnormális kultúrájú kisebbség (lassan többség) akiket lenéznek félnek és utálnak legtöbben, irányítanak egy ebből a kisebbségből származó közönséges politikus révén.
Azt sem értem hogy juthattunk idáig, azt meg hogy ebbe hogy ragadhattunk bele végképp érthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!