A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
Aki nem látja a szerepléseiből ( nem a hangfelvételre gondolok) reakcióiból, beszédéből, grsztusaiból, az vak, vagy magának hazudik.
3/5 anonim válasza:
2, MZP-re vagy Hadházy Ákosra, sok mindent lehet mondani, de ők nem nárcisztikusok. Onnan tudom, hogy én bár nem vagyok politikus, de az vagyok, mármint nárcisztikus.
5/5 anonim válasza:
Nem őt kezelték Graz-ban idegösszeomlással. Magyar Péter csak egy hazáját féltő ember, mert a rezsim a felelősségre vonás félelmében, kijátsza hazánkat putinnak, elárulja szövetségeseinket (USA,EU, Európa, Lengyelország,NATO), és minden eszközzel próbálja Magyar Pétert ,- ahogy az eddigieket is: Vona Gábor, MZP, - a média segítségével hitelteleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!