Magyar Péter miért ekkora nokedli?
Sziasztok! nem vagyok fideszes SŐT! utálom is a tolvaj bandájukat de az lenne a kérdésem hogy ez a magyar péter gyerek miért ekkora nokedli? bármit látok tőle csak szégyenkezem... nem hittem volna hogy a szemkilövető és országot/gazdaságot elquró gyurcsánynál is lehetnek rosszabbak... na de mikre gondolok?
-Felvette amit a FELESÉGE mondott négyszemközt
-Fideszes volt 12-13 évig (vagy f@sz tudja meddig)
-Hazudik össze-vissza hogy nem hívják meg közbe meg nem mer elmenni és hazudik (láttuk hogy az EP választáson se mert elmenni egyetlen vitára sem és sok média meghívta amit megis mutattak neki mire ő kisétált sértődötten...)
-Dunába hajította valaki telefonját aki felmerte venni videóra hogy 16-20 éves lányok lábai közt kúszik
-Nincs programja csak a szokásos hisztit folytatja és nem tesz semmit! a programja lopott elemeket tartalmaz és meg se próbálja megvalósítani őket pedig vannak akik ezen vannak pl a Mi Hazánk akik segítik a méhészeket vagy jogilag segítséget nyújtanak azoknak akiknek "elrabolták" a gyerekét, Link: [link]
Szóval ez a magyar péter aki szerintem eléggé fent hordja az orrát és ficsúr, miért ekkora nokedli?
#18 Na itt van a kutya elásva. Whataboutizmus. És még ti vagytok az Ész felkent birtokosai! Senki sem mondta, hogy a fidesz jó, tökéletes, nem primitív a propagandájuk, mindenben igazuk van. De neked ez a válaszod a selyemmajmot ért kritikára. Sajnos a fidesztől és Rogán összes szemétségétől függetlenül mindent megkapunk Petitől, hogy egy minimális emberismerettel el tudjuk dönteni, hogy alkalmatlan egy ország vezetésére. Nem olyan embert szeretnénk az ország élére, akit vallásos hittel kell követni, mint Orbán Viktort, minden tévedése ellenére, hanem olyat, aki nem halmoz hibát hibára és van víziója, hogy milyen Magyarországot akar azon kívül, hogy Orbánrogán rossz. (Kösz b*meg, ne kelljen már ezt katekizmusként minden hozzászólásba beírni.)
Az, hogy nem érted az analógiát az amerikai választásokkal, az tájékozatlanságodra, nyelvtudásod hiányára, összességében csőlátásodra utal.
#21: "Senki sem mondta, hogy a fidesz jó"
Ez akkor a te tájékozatlanságodra utal, ha ezt komolyan gondolod.
"De neked ez a válaszod a selyemmajmot ért kritikára"
Alapból fenntartásokkal kezelek egy olyan embertől érkező kritikát, amelyik selyemmajomnak hívja a számára nem szimpatikus jelöltet. Másrészt senki nem mondta, hogy Magyar Péter tökéletes. Engem személy szerint nem zavar, hogy impulzívabb, mert nem ez a szempont, ami alapján döntök.
"hanem olyat, aki nem halmoz hibát hibára és van víziója, hogy milyen Magyarországot akar azon kívül, hogy Orbánrogán rossz"
Én nem gondolom, hogy hibát hibára halmozna, pláne nem lényeges kérdésekben. Amit te végzetes hibának érzékelsz, az számomra nem az, ennyi az egész. Egyébként pedig nem várom el, hogy tökéletes legyen, olyat pedig nem csinált, amivel egy kicsit is megingatott volna. És nem, nem azért, mert vakon követem, hanem mert feljegyeztem magamnak azokat a szempontokat, amelyek nekem fontosak és ezek vonatkozásában eddig nem csalódtam. Hogy ne lenne víziója, azzal pedig nem értek egyet. Meg lehet hallgatni például a Puzsérral folytatott vitáját, vagy egyéb beszédeit. És itt nem feltétlenül a szónoklatokra gondolok.
"nem érted az analógiát az amerikai választásokkal"
Pontosan értettem.
Kérdező, te olyan fidkány vagy, mint ide Rohod!
Ezeket a pontokat kaptátok a Megafostól, és qrva szarul egyéniesítetted...
Ócska kis megélhetési szopóka.
Nekem van önálló gondolatom de ha valamelyik pont nem igaz akkor írd le :) jaa hogy mindegyik igaz? Akkor vergődj csak! Agymosott
Látom, hogy a Mi tanyánk a politikai preferenciád. Nincs miről beszélni........
Mi az, hogy agymosottozol itt? Először is , ezek a pontok nagyon sok helyen hibás állításokat tartalmaznak , másrészt a mihasznáknál agymosottabb , lelkibetegebb , aluliskolázottabb szavazói bázist még nem láttam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!