Fideszesek! Szomorúak vagytok hogy mégsem nézegethetitek a százemeletes betont a hősök tere mögött?
Figyelt kérdés
ma 09:20
1/8 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy ott százemeletes épület épülne. Amúgy a mostani szeméttelepnél sokkal jobb lenne.
2/8 A kérdező kommentje:
1 Biztos hogy jobb egy szeméttelepnél a százemeletes beton?
ma 09:26
3/8 anonim válasza:
A balosok annyira szánalmasok. :D Állandóan a nyugattal példálóznak, hogy az milyen jó, de ha jön egy olyan projekt, aminek a révén épülne egy London, New York, stb. nyugati nagyvároshoz hasonló épületekkel tarkított rész, akkor ellene vannak. :D
4/8 anonim válasza:
Én itt lakom a Rákosrendezőhöz közel, valamit tényleg kellene kezdeni vele, mert borzasztó ahogy kinéz. Mondjuk felhőkarcoló az nem hiányzik, de szerintem nem is lehetne, mert a leszálló gépeknek útban lenne, helyettük valami rendezett üzleti és parkosított területet simán el tudok képzelni, ha nem üt el nagyon a környezettől. A közlekedésen is bőven van mit fejleszteni a környéken.
6/8 anonim válasza:
#3 Talán nem kéne árusítani az országot az araboknak meg a New Yorki luxust a turistáknak megjátszani csilivili felhőkarcolókkal miközben az alap dolgok le vannak rohasztva.
Észak-Korea fővárosa is marha fejletten néz ki.
7/8 anonim válasza:
Én örülök. Ugyan nekünk is rossz itt, de másnak sem lesz jó legalább. Ilyen putriba rosszul mutatnának felhőkarcolók
8/8 anonim válasza:
1# " Amúgy a mostani szeméttelepnél sokkal jobb lenne."
Kicsi, alacsony, büdi de legalább a mienké
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!